HTC Evo 3D ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
HTC Evo 3D ?
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bir android tel almayı düşünuyodum Kararım Samsung Galaxy s2 olmustu fakat dun bir mazada indirime giren HTC Evo 3D yi gördum özelliklerini biliyordum S2 ve Htc dede 1.2 Ghz lik dual core yer alıyo ikisindede 1 GB ram var aynı ekran boyları fakat Htc sinin çözunurluk daha yuksek + ekranı 3D tek fark htc de 3D olayının yer alması ama daha önce hiç htc kullanmadım nasıldır iyimidir yorum bekliyorum Fiyat 1090 TL ye düşmüş

zırtvırt

zırtvırt

Üye
HTC çok kaliteli bir telefondur. Ben HTC EVO 3D'yi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Lakin 3D konusunda telefon benim beklediğim performansı göstermedi ne yazık ki. Hiç 3D film atıp izlemedim ama oynadığım 3D oyunlar insanın gözünü fazlasıyla rahatsız ediyor. S2 HTC EVO 3D'den birkaç özellik daha fazla. Fakat ikisini de elinize alın HTC'nin telefon, S2'nin oyuncak gibi olduğunu düşüneceksiniz. Ama sırf özellik bakımından bütçem yeterli olsa idi S2 alır ve kullanırdım. Çünkü EVO 3D'de görüntülü konuşma yok ve dahili hafızası sadece 1 Gb. Bunun haricinde birkaç özellik daha artısı var S2'nin. Sağlıcakla.

İncİnat

İncİnat

Üye
evo 3d güzel telefon bence s2 yibosver

covar

covar

Üye
bencede evo 3d htc

gokay1989

gokay1989

Üye
S2 nin ustne telefon tanimam illada 3d alcksn lg al

aydnzara

Üye
lg optimus 3D demek istemiş arkadas galiba,ama bence evo 3D lg optimus 3D'den daha kaliteli cihaz

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
lg ne ya kaç aydır kullanıcıları mağdur ediyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt