HTC EVO 3D resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AYNA

AYNA

Üye
bu 3d ama kamerası kaç?

hamdi38

hamdi38

Üye
hos bir telefona benziyor ancak arkadakaki 2 kamera degisik olmus

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
3 d çekim için
ama bilmiyorum kaç mpx

AYNA

AYNA

Üye
bir arkadaş diyordu unuttum kimdi bu 3d li olanların ekranı hologram gibi oluyormus iyi değilmiş..
sgs2 yeter bana 3dye ihtiyaç yok..

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
nasıl hologram kimse yetmez ki gs2 <3

61semih

61semih

Üye
paylaşım ıcın teşekkur fakat bırkac ay onceden berı var zaten buda vıdeosu [video=youtube;7hpyLzLSV_s]http://www.youtube.com/watch?v=7hpyLzLSV_s&feature=fvst[/video]

AYNA

AYNA

Üye
nasıl hologram kimse yetmez ki gs2 <3

yorumlarda bi arkadaş yazmıltı ama nerdeydi bulamadım.şu eski cipslerin içinden çıkan hologramlı kartlar vardı ya onların yüzeyleri gibiymiş pek güzel değil diyordu..

<3tabi ki gs2 <3

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım ıcın teşekkur fakat bırkac ay onceden berı var zaten buda vıdeosu [video=youtube;7hpyLzLSV_s]http://www.youtube.com/watch?v=7hpyLzLSV_s&feature=fvst[/video]

yorumlarda bi arkadaş yazmıltı ama nerdeydi bulamadım.şu eski cipslerin içinden çıkan hologramlı kartlar vardı ya onların yüzeyleri gibiymiş pek güzel değil diyordu..

<3tabi ki gs2 <3

:oke:

technoblue

technoblue

Üye
lg optimus 3d'nin benzeri olmuş. zaten önce optimus 3d çıktığı için taklit gibi olmuş biraz. smartphone tasarımı felan da aynı gibi zaten. özellikleri hemen hemen aynı fakat 3d kayıt olayında htc evo 720p çözünürlüğünde çekim yaparken optimus 3d de bu oran 1080p olarak verilmiş. buda asıl amaç olan 3d konusunda optimus 3d'yi bir adım öne çıkartıyor.

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
1080p cekmek mukemmel bi duygudur ya :D

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
3 d çekim için
ama bilmiyorum kaç mpx

HTC Evo 3D, 5 Megapixel ve 1080p HD videolar çekebiliyor. Yalnız 1080p olarak ( 3D ) yerine 2D videolar çekebiliyor. Sadece 720p'de 3D videolar çekebiliyor. O yüzden kamera yönünden ve 2592x1944 piksel maksimum fotoğraf çözünürlüğünün olması ise bir eksi...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
HTC Evo 3D, 5 Megapixel ve 1080p HD videolar çekebiliyor. Yalnız 1080p olarak ( 3D ) yerine 2D videolar çekebiliyor. Sadece 720p'de 3D videolar çekebiliyor. O yüzden kamera yönünden ve 2592x1944 piksel maksimum fotoğraf çözünürlüğünün olması ise bir eksi...

:evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt