hgcman
Üye
-
Konu Sahibi
-
cevaplarınız için teşekkür ederim benim evo 3d den yana en büyük şüphem ''ekranın 3d olması nedeniyle gözü çok yoruyor'' şeklindeki yorumlar atrixin de ekranı lcd tft olması kötü ne yapsam bilemedim
Abartıldığı kadar değil çok zevkli bir kullanımı var bilginize Evo 3D nin hele ki sense arayüzü var tamamdırcevaplarınız için teşekkür ederim benim evo 3d den yana en büyük şüphem ''ekranın 3d olması nedeniyle gözü çok yoruyor'' şeklindeki yorumlar atrixin de ekranı lcd tft olması kötü ne yapsam bilemedim
evet arkadaşlar başlıkta dediğim gibi bu iki telefon arasında kaldım htc evo ilk satış fiyatı 1999 tl iken teknosa da şuan 999 tl atrix in fiyatıda 980 tl objektif bir şekilde yorumlarınızı bekliyorum önceliklerim oyun performans internet kamera..
Tamam bu çok iyi işte kafası daha da karışcak ucuz mu pahalı mı telefon diye
Senin söylediğin fiyatın tam 100 lira altında Hepsiburada'da bulabilirsin Atrix'i
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Öncelikle merhaba. Htc Evo dan bahsetmek gerekirse 3 Boyutlu ekranıyla ön plana çıkan bir telefon. Ağırlığı ve kalınlığı insanı iten özellikleri ama Bluetooth 3.0, 3D video çekimi, 1.2 Ghz Çift Çekirdek işlemci, Ekranın biraz daha büyük olması ve bataryanın daha uzun gittiği ön plana alırsa Evo 3D alınası duruyor.
Atrix e gelirsek 1.0 Ghz Tegra 2 işlemcisiyle dikkat çekiyor oyunlar açısından avantaj senin için. Hafıza da daha iyi 16 GB telefon hafızası var Atrix te ama Evo 3D de 1 Gb telefon hafızası var. İkisinde de arttırabilir hafıza var yani hafıza kartı destekliyor.
Sonuca gelirsek Htc Evo 3D derim eğer hafiflik kalınlık sorun olmazsaYok ben kibar telefon isterim dersen Atrix in de pek bir farkı yok ama Htc Evo 3D daha iyi
- - - Eklendi - - -
Buraya da bakmalısın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kıyaslamada öyle gösterdiği için öyle söyledim farklı olabilir yanlış yazılmıştırpardon evo 3d nin mi bataryası daya uzun süre idare ediyor ?
atrix 1940 mAH,evo3d
Kıyaslamada öyle gösterdiği için öyle söyledim farklı olabilir yanlış yazılmıştır
gps ten havadurumu bilgisi alma gibi birşey sözkonusu olmaz sadece havadurumunu alırken gps ten hangi konumda olduğuna bakıyor ve bulunduğun şehirdeki havadurumunu güncelliyor.herkese teşekkür ederim bugün teknosa ya gittim ve htc evo 3d yi inceledim gerçekten hoşuma gitti dokunmatiği, sense 3.0, kamerası ve ekranı çok iyi sanırım bunu alacağım son bir sorum olacak htc nin meşhur hava durumu widgeti ne kadar internet kullanır teknosadaki görevli internet kullanmaz gps kullanır o da bedava olur dedi gerçekten öyle mi ?
evo 3d aldım arkadaşlar gayet de mutluyum sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?