Htc Evo 3D mi? Htc Sensation mu? Tavsiye Ltfn.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

carpediem2689

Üye
    Konu Sahibi
Htc Evo 3D mi? Htc Sensation mu? Tavsiye Ltfn.
Arkadaşlar Htc Evo 3D veya Htc sensation almayı düşünüyorum ama hangisi alsam diye karar wermekte zorlanıyorum kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunabilir mi weya kendi görüş ve tawsielerinizi yazarmısınız şimdiden Teşekkürler..

15baba

15baba

Üye
tabi ki evo 3d 3d ve çift önünde çift kameralı 3d fotolarda çekebilirsin.Ve çok kaliteli ses çıkıyor telefondan.Son olarak oyun performansı müthiş

saruman_me

saruman_me

Üye
[h=2]sensation a hiç bulaşma kardeş bende vardı foto çekimi ve ses kalitesi iğrenç ötesi ne kulaklığa nede dışa sesi varla yok gibi ses yükseltici proglar kulanıldığında ise ses cızıltılı çıkıyor eğer ikisinden birini tercih edecek olursan evo derim ama ondada 1080p video çekimi yok..[/h]

enaa_881

enaa_881

Üye
ikisi arasında evo

senam38

Üye
Arkadasim 3d li telefon istiyorsan lg optimus 3d al cunku bildigim kadariyla htc nin 5 mp kamerasi olmasina. ragmen 2d yi 5mp ile 3d yi 2mp cekiyor ama lg 2d yide 3d yide 5mp kamera ile cekiyor yok illa htc diyorsan sensation muthis bir makina almani tavsiye ederim ben cooook memnunum ksrar sizin

Masha

Masha

Üye
HTC Evo 3D'ye ek olarak Optimus 3D'yide tavsiye ederim. Çift kameralı tasarımı ve oyun için 3D ekranı cezbedici. Ayrıca Sanırım LG Optimus 3D 'de DDR2 ram kullanılmış.

carpediem2689

Üye
    Konu Sahibi
HTC Evo 3D'ye ek olarak Optimus 3D'yide tavsiye ederim. Çift kameralı tasarımı ve oyun için 3D ekranı cezbedici. Ayrıca Sanırım LG Optimus 3D 'de DDR2 ram kullanılmış.
haklısın lg optimus'da güzel cihaz ama telefon dedigin elde birazda güzel durmalı şık olmalı. Lg'nin tasarımları biraz kaba oluyor o yüzden htc evo'dan yanayım. sizinde fikirlerinizle evo şuanda ön planda benim için. :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
evo :)

fiftycent86

Üye
kesinlikle 3d evo tavsiyemdir,ama optimus 3d de harika cihaz seçim sana kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...