HTC EVO 3D Kullanan Lütfen Biri Bu Konuya Baksın Yaa :/

Sponsorlu Bağlantılar

black beats

Üye
    Konu Sahibi
HTC EVO 3D Kullanan Lütfen Biri Bu Konuya Baksın Yaa :/
arkadaşlar telefona HTC EVO 3D ye cyanogenmod 10.1 kurdum ama cihazımı ne yaptım ne ettim açamadım bi türlü telefon kendini yeniden başlatıp duruyor benim tek istediğim telefonu ilk almış gibi yapmak lütfen yardım edin ya

helltr

helltr

Üye
arkadaşlar telefona HTC EVO 3D ye cyanogenmod 10.1 kurdum ama cihazımı ne yaptım ne ettim açamadım bi türlü telefon kendini yeniden başlatıp duruyor benim tek istediğim telefonu ilk almış gibi yapmak lütfen yardım edin ya

kardeşim bir onceki telefonum Evo 3D idi.Güzel telefondur. Download moddada mı açılmıyor.Bataryayı çıkarıp tekrar taktıktan sonra Download mod da açmaya çalış. Eğer yine LOOP yaparsa bşaka bir çarebakalım.

black beats

Üye
    Konu Sahibi
inanırmısın kardeşim 5 gündür uyumadan ypmaya çalışıyorum olmuyor hiç bi şekilde benim tek isteğim bu telefonu ilk alınmış gibi yapmak en büyük hatayı yedek almamakla yaptım custom rom yaptık yedeği almayınca işler karıştı çıkamadım içinden telefoncu 50 tl masraf diyor

Puck

Puck

Üye
yani aynı şey bende xperia neo kullanırken başıma gelmişti stock rom yükleyip sonradan tekrar romu kurman gerekebiliyor kernel filanda uyumlu olması lazım tabi diye biliyorum ..

black beats

Üye
    Konu Sahibi
android çok karışık birşey ama hazır telefondanda olmak istemiyorum bi çaresi olmazmı ya offf 1 haftadır telefon yok

Puck

Puck

Üye
yapacağın iş stock roma dönmek sonrada tekrar rom yükleme işlemleri bu kadar . htc evo 3d stock rom yaz internete mutlaka bulursun belki forumdada vardır :)

Üst Alt