HTC EVO 3D ics güncellemesi sonrası hafıza kartı sorunu yaşıyorum. Ayrıntılar aşağıda yazılı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rust

Üye
    Konu Sahibi
HTC EVO 3D ics güncellemesi sonrası hafıza kartı sorunu yaşıyorum. Ayrıntılar aşağıda yazılı..
öncelikle telefonum root'lu değildi. ota ile güncelleme yaptım. stock ics rom yüklendi.

sorun şu;

telefon kartı görüyor. hertürlü yükleme karttan uygulama kurulumu yapılabiliyor. sorun yok.
ancak telefonun şarjı bittiğinde ve bu sebeple kapandığında sorun başlıyor. sd kart takılı olmasına rağmen yok oluyor.
sd kartı telefondan çıkartıp bilgisayara takıyorum sorun yok. çalışıyor. telefona takıyorum sd kartı takın diyor.
eğer sd kartı bilgisayarda formatlarsam ve telefona geri takarsam sorun çözülüyor.
bu sorun her şarj bittiğinde tekrarlıyor. ve ben her seferinde format atmakta çareyi buluyorum. ama sıkıldım.

Ben sorunu araştırdım ama çözemedim.

çözüm bilen arkadaşlar cevap gönderirse sevinirim.

şimdiden teşekkürler.

virus19

virus19

Üye
format atmayı denedin mi güncellemeden sonra bir kez format atman iyidir

rust

Üye
    Konu Sahibi
factory reset ise dediğin denedim. defalarca hemde. ama sonuç aynı. az önce pili söküp denedim. gene aynı durum oldu. kafayı yicem.

apaçi stayla

Üye
Aynı sorun bende de var. Delirecem
SORUNU ÇÖZDÜM ARKADAŞLAR.
sd card formatter var (resmi). bilgisayara sdyi takıp formatlayın (yedek almayı unutmayın) çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt