htc evo 3d ekran donması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goldbergizmir83

Üye
    Konu Sahibi
htc evo 3d ekran donması
yaklaşık 1 yıldır htc kullanıyorum ama bu sorun canımı sıkmaya başladı telefonu açtıktan yaklaşık 1 dakika sonra dokunmatik çalışmıyo yandaki ses tuşları çalışıyor ama güç düğmesinden açıp kapatmadan ekran kendine gelmiyo.arkadaşlar havanın soğuk olmasından ekran etkileniyo dedi ama o zaman kışın kullanmıyalımmı telefonu bana mantıksız geldi sizce ne yapmalıyım servise götüreyimmi bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Telefonu bir kere fabrika ayarlarına döndür. Banada oldu bu şekilde çözdüm

- - - Eklendi - - -

Telefonu bir kere fabrika ayarlarına döndür. Banada oldu bu şekilde çözdüm

relax_1_8

relax_1_8

Üye
yaklaşık 1 yıldır htc kullanıyorum ama bu sorun canımı sıkmaya başladı telefonu açtıktan yaklaşık 1 dakika sonra dokunmatik çalışmıyo yandaki ses tuşları çalışıyor ama güç düğmesinden açıp kapatmadan ekran kendine gelmiyo.arkadaşlar havanın soğuk olmasından ekran etkileniyo dedi ama o zaman kışın kullanmıyalımmı telefonu bana mantıksız geldi sizce ne yapmalıyım servise götüreyimmi bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Arkadasinda dedigi gibi hard reset at cihaza buyuk ihtimalle cozulur.

FK5896

FK5896

Üye
benzer problem benim telefondada vardı. ilk önce dr. web adlı virüs programını indir. google playde bulabilirsin. telefonu tarat. virüs varsa bulur. bulmassa yinede bilgilerini yedekleyip telefonu fabrika ayarlarına geri yükle. eğer yine sorun devam ediyosa direk servise gönder... benim sorunum videodaki gibiydi... ama güç düğmesinden ekranı kilitleyip tekrar açınca sorun düzeliyordu.. bence senin telefonunun donanımsal bir arızası var.. geçmiş olsun...

goldbergizmir83

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür edrim yorumlar için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt