Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
htc evo 3d ana ekran sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anti-apple
Üye
Konu Sahibi
htc evo 3d ana ekran sorunu
arkadaslar htc evo 3d kullanan yada htc senseli bi tel kullanan varsa yardimci olsun 7 tane ana ekran var ve ben 8-9 tane olmasini istiyorum iphonedeki gibi bunu yapmak mumkunmu???
O6UZH4N
Üye
8 -9 tane ana ekranı ne yapacaksın hem o iphone daki menü yazılım yükledikce genişliyor htc ninde menüsü öyle ama sen ana ekran istiyorsun ya ben yanlış anladım yada sen yanlış anlattın
8 -9 tane ana ekranı ne yapacaksın hem o iphone daki menü yazılım yükledikce genişliyor htc ninde menüsü öyle ama sen ana ekran istiyorsun ya ben yanlış anladım yada sen yanlış anlattın
ya simdi bu htc sense'de uygulamalar acik halde klasor olarak degilde pencere olarak ana ekrana konumlandiriliyo ya ondan dolayi bazi uygulamalar tam bi sayfayi kapliyor .onun icin ara ekran yuzu lazim .telefonun orjinalinde 7 ara ekran yuzu var iste o ekranlar silinip veya fazla eklenilebiliyomu diye soriym o zman.