htc diamond 2 ye android yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

kenay

Üye
    Konu Sahibi
htc diamond 2 ye android yüklemek
merhaba arkadaşlar şuanda diamond 2 kullanıyorum üzerinde windows mobile 6.5 var ama ben androidi de denemek istiyorum.. pda yı 2. el olarak aldım ve üzerinde hem windows 6.5 hemde android 2.2 vardı açılırken hangisini açacağıma dair bir seçenek çıkıyordu (gen y boot programı) ancak yanlışlıkla hafıza kartını biçimlendirdim ve android silinip gitti maxicepte bazı arkadaşlar nasıl yapılacağından biraz söz etmiş ancak yeterli bilgi yok

bana ve diğer htc kullanıcılarına adım adım android yükleme işlemi konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlardan rica ediyorum biraz yardımcı olsunlar...

ridvan_1905

Üye
cevabi bilen arkadaslar var mi nasil yukleeiz android i dosyalari nereden buluruz nasil yapariz?

Jackal__

Üye
Merhaba,
Aşağıdaki linkten dosyayı indirin.

Daha sonra aşağıdaki adımları uygula (Bu işlemlerden önce Telefonunun yedeğini almayı unutmayın).

Dosyayı indirdikten sonra bir klasöre çıkartın. SD Kartınızın formatının FAT32 olduğundan emin olun ve PIN kodunu devre dışı bırakın. Daha sonra aşağıdaki yükleme işlemlerine geçebilirsiniz.

YÜKLEME

1. SD kartınızın ana dizininde "andboot" adlı bir klasör oluşturun. Bu klasöre indirdiğiniz Android paketindeki STARTUPS klasörü hariç tüm dosyaları atın.

2. STARTUPS klasörünün içinde startup.txt dosyasını sd kartınızın ana dizinine kopyalayın. Klasörlerde birden fazla startup metni bulunabilir. Siz, sonu 100 ile biten klasördeki metni kullanın. Cihazlara göre klasör isimleri aşağıdadır.

RAPH - Touch Pro

DIAMOND - Touch Diamond

BLACSTONE - Touch HD

Topaz - Touch Diamond 2

RHOD - Touch Pro 2

3. Kopyaladığınız startup metninin içine "rel_path=andboot" satırını ekleyin.

4. Uygun startup dosyasını ve Android işletim sistemi dosyalarını kopyaladıktan sonra "androot" klasöründeki "HaRET.exe" programını çalıştırın.

5. Programın çalışması ile birlikte telefonunuzun işletim sistemi kendini sonlandıracaktır.

6. İşlemler sırasında ekranda bazı kodların geçtiğini göreceksiniz.

7. İşlemler ve ilk açılış 5-10 dakika sürebilir. Android Setup Wizard'ı gördüğünüzde işlemler bitmiştir.

Wi-Fi, GPS, sensörler gibi hemen her özellik çalışırken, Bluetooth bazı modellerde düzgün ya da hiç çalışmayabilir.

Çift Boot Özelliği

Yozgatsporlu kardeşimiz yozgatg tarafından geliştirilmiş olan Gen.Y DualBoot programı sayesinde başlangıçta istediğiniz işletim sistemini seçebiliyorsunuz. Buradan programın ekran çözünürlüğüne göre tüm dosyaların bulunduğu paketi indirebilirsiniz. Cihazlara göre yükleyeceğiniz dosya şu şekildedir;

QVGA- Hafıza Kartına

WQVGA - Hafıza Kartına

VGA (Touch Diamond) - Dahili Hafızaya

VGA (Touch Pro) - Hafıza Kartına

WVGA (Touch HD, Touch Diamond 2, Touch Pro 2) - Hafıza Kartına

İndirdiğiniz zip dosyasını cihazınızın SD kartına atın. Daha sonra içinden çıkan çözünürlük ve yüklenecek yerine göre yükleme işlemini gerçekleştirin. Bu şekilde telefonunuzu açarken ekrana iki işletim sisteminden istediğinizi seçebileceğiniz Gen.Y DualBoot programı gelecektir. Bu programı kullanmazsanız, telefonunuzu her kapatıp açtığınızda 4, 5, 6 ve 7. işlemleri tekrar uygulamanız gerekir.

Artık HTC Touch serisi cihazınıza Android işletim sistemini kurmuş ve DualBoot özelliği ile basit bir şekilde erişim sağlamış oldunuz. Telefonunuza Root erişimi kazandırmak için; forumumuzdaki Gingerbread ya da SuperOneClick uygulamalarını kullanabilirsiniz.

"ALINTIDIR"

• Beğen
Tepkiler: spyland8k ve roethlisberger

mursud

Üye
selam kardes dediklerini aynen uygulafim ama exe yi calisdirinca "launch a script file.default path is the seme where the executable lives
default.txt run (butonu cikiyor )
start waiting for connecting on port 9999.when you connect,you'll get a remote hardware examination tool
listen for network connection (bu da buton)
found machine default
boyle bir ekran cikdi yardimci olursan sevinirim

roethlisberger

roethlisberger

Üye
düz htc diamondda da işe yarar mı...

emre1628

emre1628

Üye
Kardeş ben yükledim androıd çalışıyor ama dokunmatiğinde sorun var yardımcı olur musun?lütfen

maad28

Üye
kardeş bu uygulama şeklinde mi açılıyo yoksa direk rom a mı yüklüyo ?

ukayl06

Üye
deneyen varmı bunu arkadaşlar

emre1628

emre1628

Üye
kardeş ben denedim ama dokunmatik sorunu çıktı

HAZAN_SAIRI

Üye
merhaba arkadaşlar, öncelikle android için tşk ederim yazılımı sunan ve açıklayan arkadaşa,ben tp 2 ye yükledim anlatıldığı şekilde ve çıldı şu an diğer gelişmeleri bildireceğim artı ve eksilerini...

Takipçi Satın Al

Üst Alt