HTC desire s-off . . s-0n . . room ??? YARDIM....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fataflex90

Üye
    Konu Sahibi
HTC desire s-off . . s-0n . . room ??? YARDIM....
merhabalar. . . önümüzdeki günlerde HTC desire S almayı planlıyorum ve android işlemci telefonlarla ilgili pek bir bilgim bulunmamakta ... türkiyede satılan desire s lerin wodafone rom yüklü olduğu söyleniyor zaten satışıda wodafane tarafından yapılmakta ve ben avea kullanıcısıyım bu şekilde android marketi erişim sınırlaması olmadan kullanabilecekmiyim.... forumlarda dolaşan pekte anlayamadığım s- off ve room yükleme işlemleri mevcut android marketi istediğim gibi kullanabilmem için bunlardan hangilerini yapmam gerekiyo telefonu pekte kurcalamak istemiyorum room yükleme taraftarı da değilim aslında zaten bu işlemlerinde riskli olduğu söyleniyor sadece android marketi erişim sınırlaması olmadan kullanmak istiyorum . . . yardımlarınız için şimdiden teşekkür edeerim....

xinsurer

xinsurer

Üye
Posta kutunuz dolu özel mesajınıza cevap veremedim ve onca yazdığım şey de boşa gitti. Artık buradan yazacağım 2 satır ile idare edeceksiniz.
Google Türkiye'de sadece ücretsiz uygulamaları içeren market erişimine izin veriyor ancak root işlemi ile sınırsız market axess yapabilirsiniz, bu da cihazı garanti dışı bırakır. Ancak alternatif market uygulamaları ile ihtiyaçlar giderilebilir.. mesela http://www.maxicep.com/android-sist...calisan-surum-509481.html?highlight=blackmart

berkcombil

Üye
Bende atmış olduğunuz PM'i buradan cevaplayayim.Öncelikle HTC telefonlar hakkında Rom yükleme vs.hakkında bilgi sahibi değilim.Bu yüzden de Vodafone'dan alacağınız cihaz Vodafone'un kendi işletim sistemini mi içerir,Türkiye'ye özel bir sürüm mü içerir yoksa tüm dünyada olan tek bir Android sürümü mü içerir bilemem.Her ne olursa olsun size verebileceğim tek tavsiye eğer ki cihazınızdan tam performans elde etmek,kendinize göre özellieştirmek isterseniz Rom yükleme ve Root işlemlerini cihazınızda uygulamalısınız.Aksi takdirde bin küsür liralardan telefon almanız çok fuzuli bir harcama olacaktır.Bunları gözönünde bulundurup ona göre telefonunuzu seçmenizi tavsiye ederim.Ayrıca diğer Android telefonlara ya da Wave serisine de göz atmadan karar vermeyin:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt