HTC Desire HD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire HD
Cihazın bir problemi yok blackberry telefon kullanmak istediğimden satış değilde takas etmek istiyorum. blackberry 9780 veya üstü bir telefon tercih ediyorum. Telefonum amerikadan geldi dolayısı ile garantisi yok bir yıldır kullanıyorum ilk sahibiyim buradan turkcell bayisinde imei kayıdını yaptırdım ekranda hiç çizik yoktur arka kapağı duvara sürttüm çizildi ama kayda değer görünürlükte değil. yinede özel kılıf yaptırdım o nu kullanıyorum. cihazım root edilip sense 3.0 ara yüzünü kullanan htc sensation modelini portladım. acelem yok hergün mesajları kontrol edeceğim. bu arada telefonun kutusu aldığımdan beri yoktur. şarj aleti pc bağlantı kablosu ve kulaklık var. orjinal kullaklığı köpek kemirdi bende philips marka bass kulaklık aldım kullanıyorum.

sahibinden.com daki ilanım :

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

OğuzcanAbi

Üye
kılıfı çıkarıp bi resim çeksen ?
bide bi fiyat söylesen :hmmm

manush

manush

Üye
sahibinden-e verdiğiniz link hatalı!
burada fiyat yazmadığınız, linkte açılmadığı için herhangi bir fiyat veya diğer detay bilgisine ulaşmak mümkün değil!

ek: bu hatayı düzeltebilirseniz iyi olur, yoksa bu haliyle forumun bu kısmında geçerli olan kurallara aykırı oluyor!

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
sahibinden-e verdiğiniz link hatalı!
burada fiyat yazmadığınız, linkte açılmadığı için herhangi bir fiyat veya diğer detay bilgisine ulaşmak mümkün değil!

ek: bu hatayı düzeltebilirseniz iyi olur, yoksa bu haliyle forumun bu kısmında geçerli olan kurallara aykırı oluyor!

link hatalı değil onay sürecindeydi tekrar bakın lütfen

fatih_347

Kapalı Hesap
kardes c5-00 ile takas düsünürmüsün üstü neyse veririz

fatih_347

Kapalı Hesap
tamam kardes iyi satıslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt