HTC Desire HD Vs. LG Optimus L7

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire HD Vs. LG Optimus L7
LG Optimus L7'yi verip HTC Desire HD almalı mıyım?

eksileri artıları nelerdir bilgi verebilir misiniz?

FK5896

FK5896

Üye
bence HTC'lere hiç bakma. bende HTC kullanıyorum şuan serviste bu 3. servise gönderişim oldu. ve 1 haftadır serviste. belki görünümü falan güzel olabilir ama donanımsal olarak o kadarda iyi değil bence. ekranda titreme veya dokunmatiklik algılamaması gibi sorunlar yaşayabilirsin. ve bu çok yüksek bir ihtimal. tek sorunlar bunlarda değil başka sorunlarlada karşılaşabilirsin. 2. elde zaten ilk sahibi ekran titremesi ya da dokunmatiklik arızası ile karşlılaştığı için satıyor olabilirde. yoksa desire hd bence iyi bir cihaz. ama şu bir gercek bir daha HTC almayacağıma yemin ettim.. sen yinede uzun araştır belki bu benim şansımdır ama bu tarz sorunları yaşayanları çok gördüm. araştırmadan alırsan pişman olabilirsin çünkü.. kolay gelsin..

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
fk555897

fk555897

Üye
Bence HTC Desire HD daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
@FK5896 dediğin servis sorunu doğru olabilir belki ama benim alacağım cihazın garantisi maalesef olmayacak.. titreme sorunu zaten ilk elime aldığımda belli olmaz mı ?

- - - Eklendi - - -

@fk555897 teşekkür ederim yorumun için araştırma sonuçlarım onu gösteriyor.

• Beğen
Tepkiler: FK5896
nokia_belle

nokia_belle

Üye
desire hd'yi bende düşündüm ama sonra vazgeçtim açıkçası o telefonların eskileri piyasada olduğundan mide bulandırıyor temizini de bulmak zor

FK5896

FK5896

Üye
hayır hemen belli olmaz en az 1 2 gün kullanman lazım.

Üst Alt