htc desire hd telefonumdan her siteye girmek istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

jkljkl25

Üye
    Konu Sahibi
htc desire hd telefonumdan her siteye girmek istiyorum
arkadaşlar htc desire hd telefonum normal internete giriyorum ama dns ayarlarını değiştirip diğer yasaklanmış sitelere de girmek istiyorum.bilen varsa yardım ederse sevinirim.şimdiden teşekkürler...

Staffofevil

Üye
kablosuz ayarlarina gelip aglari listelediğin yerde menu tusuna bas.gelişmiş secenegine gelince.statik ip kullan kutucugunu işaretler.ayar bölumleri aktif olacak.dns1 vede dns2 olarak gecen bölümlerden intertte bir çok yerde bulabilecegin yurtdısı dns adreslerini yaz.bu şekilde olacaktir. yanliz daha önce denemediğim için kesin birşey söyliyemiyorum.en mantıklısı kullanmakta oldugunuz modem üzerinde routere girip ordan dns ayarlarini yazmaktir. böylece her baglanan cihaz icin tek tek ayar yapmayla uğrasmaya gerek olmaz.

• Beğen
Tepkiler: jkljkl25

jkljkl25

Üye
    Konu Sahibi
anladım,çok teşekkür ederim...

murattiy

murattiy

Üye
dns de sorunsuz sadece bir wifi ye bagli kalmamak ve kesin sonuc almak icin marketten "set dns" uygulamasini indir. her siteyi rahatlikla girersin .tabi uygulama root lu telefonda calisiyor ben kullaniyorum cok kullanilisli

xdost

Üye
teşekkür ederim baya yardımcı oldu

metallistm

Üye
dns de sorunsuz sadece bir wifi ye bagli kalmamak ve kesin sonuc almak icin marketten "set dns" uygulamasini indir. her siteyi rahatlikla girersin .tabi uygulama root lu telefonda calisiyor ben kullaniyorum cok kullanilisli

saolasın :)

padisah_58

padisah_58

Üye
bende htc hd2 var android yükledim ve skyfire indirdim her siteye griyor( yasaklılar dahil) ayrıca kendi içinden her videoyu izleyebiliyorsun.

Üst Alt