MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: hiç bi şey Symbian gibi değil zaten önce çift sonra 4 çekirdek geldi, ne oldu? Hâlâ Galaxy S ile SIII arasında çok fazla fark yok. Genişletmek için tıkla ... 4 çekirdeğe ben de karşıyım Fark var SIII daha çok ısınıyor
Pondusss' Alıntı: hiç bi şey Symbian gibi değil zaten önce çift sonra 4 çekirdek geldi, ne oldu? Hâlâ Galaxy S ile SIII arasında çok fazla fark yok. Genişletmek için tıkla ... 4 çekirdeğe ben de karşıyım Fark var SIII daha çok ısınıyor
StunnerDead Üye Pondusss' Alıntı: hiç bi şey Symbian gibi değil zaten önce çift sonra 4 çekirdek geldi, ne oldu? Hâlâ Galaxy S ile SIII arasında çok fazla fark yok. Genişletmek için tıkla ... Aynen . tablet pc mın tek kötu yonu 512 mb ram olması. ama hd oyunları oynayabiliyorum
Pondusss' Alıntı: hiç bi şey Symbian gibi değil zaten önce çift sonra 4 çekirdek geldi, ne oldu? Hâlâ Galaxy S ile SIII arasında çok fazla fark yok. Genişletmek için tıkla ... Aynen . tablet pc mın tek kötu yonu 512 mb ram olması. ama hd oyunları oynayabiliyorum
Amaru Shady Üye StunnerDead' Alıntı: Aynen . tablet pc mın tek kötu yonu 512 mb ram olması. ama hd oyunları oynayabiliyorum Genişletmek için tıkla ... anladık HD oyunları oynayabiliyorsun
StunnerDead' Alıntı: Aynen . tablet pc mın tek kötu yonu 512 mb ram olması. ama hd oyunları oynayabiliyorum Genişletmek için tıkla ... anladık HD oyunları oynayabiliyorsun
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Ama cidden Hd Genişletmek için tıkla ... Aslında tableti aldım öyle duruyor evde Uğraşamıyorum HD oyun yuklemeye felan
MasteLaa' Alıntı: Ama cidden Hd Genişletmek için tıkla ... Aslında tableti aldım öyle duruyor evde Uğraşamıyorum HD oyun yuklemeye felan
Amaru Shady Üye StunnerDead' Alıntı: Aslında tableti aldım öyle duruyor evde Uğraşamıyorum HD oyun yuklemeye felan Genişletmek için tıkla ... kısır döngü
StunnerDead' Alıntı: Aslında tableti aldım öyle duruyor evde Uğraşamıyorum HD oyun yuklemeye felan Genişletmek için tıkla ... kısır döngü
StunnerDead Üye Pondusss' Alıntı: kısır döngü Genişletmek için tıkla ... Canavar gibi pc m var tableti napam :P Uni de işime yarar inşallah
Pondusss' Alıntı: kısır döngü Genişletmek için tıkla ... Canavar gibi pc m var tableti napam :P Uni de işime yarar inşallah
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: Canavar gibi pc m var tableti napam :P Uni de işime yarar inşallah Genişletmek için tıkla ... Hem de nasıl yarar
StunnerDead' Alıntı: Canavar gibi pc m var tableti napam :P Uni de işime yarar inşallah Genişletmek için tıkla ... Hem de nasıl yarar
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Hem de nasıl yarar Genişletmek için tıkla ... , Nasıl yarar söyle fatihcim pm at bana Konuyu dağıtmıyalım
MasteLaa' Alıntı: Hem de nasıl yarar Genişletmek için tıkla ... , Nasıl yarar söyle fatihcim pm at bana Konuyu dağıtmıyalım
emre1607 Üye Konu Sahibi Htc Desire Hd sadece Teknosa'da buldum 900 TL ama yorumlarınıza göre almamam gerekır kamerası çok iyi ve ekran bi okadar büyük elinde farklı duruyo telefon ama şarz konusunda çok şikayet eden var .bataryası değişmez mi bu telefonların arkdaslar?
Htc Desire Hd sadece Teknosa'da buldum 900 TL ama yorumlarınıza göre almamam gerekır kamerası çok iyi ve ekran bi okadar büyük elinde farklı duruyo telefon ama şarz konusunda çok şikayet eden var .bataryası değişmez mi bu telefonların arkdaslar?