HTC Desire HD Android 4.0.3 ICS (Kamera Çalışıyor) Virtuous Quattro RC1

Sponsorlu Bağlantılar

paganini58

paganini58

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire HD Android 4.0.3 ICS (Kamera Çalışıyor) Virtuous Quattro RC1

ÇALIŞAN ÖZELLİKLER

Camera
Sound
Boots withought any issue
Wallpapers
Live Wallpapers
Phone works 2G/3G
Touch
Keys
SD Card
Wifi
Sensors
Root
Headphones
Bluetooth
EGL
Advanced Power Menu
Screenshots
Market
Mic
3D Games
Gallery
3D Acceleration
Video Playback
GPS
Tethering
Facebook contact sync
Lg Camera app sini marketten indirip kurarsanız camerayla ilgili hiç bir sıkıntınız olmaz diyor alıntı yaptığım XDAFORUM daki şahıs. Kendi camera programıda çalışıyor fakat ilk resmi boş çekmeniz lazım yoksa ekranda görüntü alamıyorsunuz.

Çok küçük sorunlar dışında rom tamamen stabil ve hızlı çalışıyor. Şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar. Mobil ağlar Wifi Gps vb. özellikler kapalı,ekran ışığı otomatik olarak ayarlı yaklaşık 25 dk. konuşma yaptım 15 dk kadar wifi ile internette gezindim bu sabah 7.00 da sarjdan çekilmiş olan cihazım şu an itibari ile %84 bu da size batarya kullanımı hakkında bilgi verir

Saygılar.

KONU XDA FORUMDAN ALINTIDIR.

DOWNLOAD:
RC1 Vrs:

RC2 Vrs:

RC2 Versiyonunda Kamera Problemi yaşayanlar linkteki apk yı indirip kurun değiştirilsinmi dediğinde EVET cevabını verin kamera çalışır hale geliyor.

RC2 Yenilikleri:
RC2:
- Updated gralloc
- Adreno proprietary libs from latest sensation leak
- Lots of new features in Quattro Control
- Quad/Octo lockscreen
- Performance settings migrated to Quattro Control

• Beğen
Tepkiler: Oguzbaaa

donttrip

Üye
aradığım rom, link nerde arkadaşım?

paganini58

paganini58

Üye
    Konu Sahibi
pardon kardesim be cok ozur linki koymamisim farkinda degilim ekliyorum uyari icin tesekkurler daha yeni sürümü çıkmış onu ekleyim bari direk :)

paganini58

paganini58

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi Farkettim ikinci yayınlanan versiyonda RC2 de kamera hata veriyor RC1 yükleyin bence o daha stabil ...

donttrip

Üye
tşkr ederim bugün akşam deneyip sonucu sizlerle paylaşırım

paganini58

paganini58

Üye
    Konu Sahibi
Rc2 de kameranın sorunsuz çalıştığını belirten arkadaşlar oldu sanırım o romda sıkıntı benim telefonumdan kaynaklı idi tekrar deneyeceğim...

donttrip

Üye
paganini58 arkadaşım emeğine sağlık R1 i deniyorum şuan da herhangi bir problemle takılmayla kasılmayla karşılaşmadım. Kamera da kendi içinde ki uygulama ile denedim çalışıyor. (Dediğin gibi yaptım da çalıştı ilk çekim siyah ekranla boş oldu ve normale döndü) iyi forumlar...

macool

Üye
merhaba,

bende de desire s var ama bu romu yukleyemiyorum. yaptigim adimlar soyle;
1- S-OFF yaptim, yani telefon UNLOCKED.
2- RC2 surumunu indirdim, SD karta kopyaladim.
3- Telefonu kapattim ve ses azaltma tusu basili iken power tusuna basarak Recovery menusune girdim.
4- Wipe islemlerini tamamladiktan sonra, SD karttan install secenegini sectim ve SD karta kopyaladigim RC2 dosyasini gosterdim.
5- Kuruluma basladim ve rom kurulumu basari ile tamamlandi. Cihazi yeniden baslattim.
6- Burada beyaz zeminde htc yazisi cikti ve oylece kaldi.

Daha onceki stock kurulumu SD karta yedekledigim icin telefonu eski haline getirebiliyorum ama bu romu malesef kuramadim. Neyi yanlis yapiyorum? Anlayan birisi yardimci olabilir mi?

paganini58

paganini58

Üye
    Konu Sahibi
merhaba,

bende de desire s var ama bu romu yukleyemiyorum. yaptigim adimlar soyle;
1- S-OFF yaptim, yani telefon UNLOCKED.
2- RC2 surumunu indirdim, SD karta kopyaladim.
3- Telefonu kapattim ve ses azaltma tusu basili iken power tusuna basarak Recovery menusune girdim.
4- Wipe islemlerini tamamladiktan sonra, SD karttan install secenegini sectim ve SD karta kopyaladigim RC2 dosyasini gosterdim.
5- Kuruluma basladim ve rom kurulumu basari ile tamamlandi. Cihazi yeniden baslattim.
6- Burada beyaz zeminde htc yazisi cikti ve oylece kaldi.

Daha onceki stock kurulumu SD karta yedekledigim icin telefonu eski haline getirebiliyorum ama bu romu malesef kuramadim. Neyi yanlis yapiyorum? Anlayan birisi yardimci olabilir mi?

Hafıza kartını bir tamam bir yere yedekle ve temizle bir nevi format at, daha sonra tekrar faktory reset CW içinde oradan tekrar resetle ve romu kurmayı tekrar dene kurulum tamamlandıktan sonra yeniden başlat fakat biraz sanırlı ol çünkü RC romları yaklaşık 5 dk kadar sürer ilk açılışı dediklerimi aynen yapıp kurarsan olacaktır. Hafıza kartının yedeğini bir yere al sonra birşeyler ters gider ise tekrar kopyalarsın düzelir ama dediklerimi yapar isen olacak kardeşim iyi forumlar....

hotlock

hotlock

Üye
romu nasıl kurcaz biraz özet geçsen ?

paganini58

paganini58

Üye
    Konu Sahibi

ecel227

Üye
kardes peki bu rom türkçe yapablyomuyuz ? acil cevaplarsan sevinirim?

hotlock

hotlock

Üye
Cihazında Radio S-Off Eng S-Off ve Root işlemlerini yapman gerekiyor öncelikle bu işlemleri cihazına uyguladınmı ?
cihaz root lu. clockword faln onlar yüklü. hiç rom kurulmamış hala 2.2.1 de.

paganini58

paganini58

Üye
    Konu Sahibi
cihaz root lu. clockword faln onlar yüklü. hiç rom kurulmamış hala 2.2.1 de.
böyle cevap verilmez ama üzgünüm bayadır bakamıyordum root radio s off cwm var ise romu direk cwmden kurarsın.
nasıl kurulduğu ile ilgili forumda ya da youtubede videolar var kısaca romu indir hafıza kartına at recvoeryde başlat telefonu reset factory reset yap install zip sd card seçeneklerinden hafıza kartındaki romuı bulup yükle de bir sürü hayır arasından evet dersin yüklenir. ama genede müsait bir zamanda resimli bir yükleme formu hazırlayım.

Romda bütün dil seçenekleri mevcur sıkıntı yok karakter problemi yok .

hhkoroglu

Üye
virtuous rom un kendi sitesinden yeni RC3 versionlari buyrun linkler burada

• Desire Z/G2 MD5:ab5216653b2a555d6d027b5b5835df04
  • Desire HD MD5:51d69444d5217cc8a403816fce070756
  • Desire S MD5:5dee7f7395aaff065281dbe35834b06c
  • Incredible S MD5:a1e33f5cee37161fa4442be47b66638a
  • Sensation MD5:d5a6a797cc5a465732a0a86658a14ee4

- - - Eklendi - - -

videosu

[video=youtube_share;NAW_TU5iNO0]http://youtu.be/NAW_TU5iNO0[/video]

bunlar alintidir denenmemis sadece bilgi amacli verilerdir, bilginize sorumluluk kabul etmiyorum

yasar_begen

yasar_begen

Üye
bende cok ugrastım olmuyor nerde yanlıs yapıyoruz

- - - Eklendi - - -

olmuyorda olmuyor acıklama yetersız butun herseyı yapıyorum genede olmuyor yardım edın

bruce_irvin

bruce_irvin

Üye
arkadaşlar bende HTC desire S var avrupadan geldi.T-mobile branding var.şuan android 2.3.5 var.ben bunu android 4.0 ice cream sandwich versiyonuna yükseltmek istiyorum.bana yardımcı olucak bi arkadaş varmı.branding ve bu sorunu çözmek için.işin aslı android acemisiyim.yanlış bişey yapmak istemiyorum açıkcası.

Üst Alt