Htc desire HD 3 aylik kayıtlı çiziksiz....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

secovvti

Üye
    Konu Sahibi
Htc desire HD 3 aylik kayıtlı çiziksiz....
Htc desire hd model telefonumu satıyorum isteyen arkadaşlar mail atsınlar telefonum ilk günkü gibidir ciziksiz sorunsuz ayrıca kutusu kablosu kaydı vb herşeyi tamdır. Aynı 0 bir cihaz nasil ise telefonum o şekildedir...ciddi alıcılar arasın mesaj atabilirsiniz...

OğuzcanAbi

Üye
resim ve fiyat koyarsan daha iyi olur kardeş :oke:

secovvti

Üye
    Konu Sahibi
Resimi akşam eklerim zaten çizik veya herhangi en ufak bir darbesi olmadığı için 0 ürünler gibi düşünebilirsiniz.fiyat olarakta 6 adet ayna film 2 adet zagg film ve 2 tane koruma kabı ile 1000 tl istiyorum...

wildtiger223

wildtiger223

Üye
zaten tam sıfırı 1200 tl kardeş 1000e zor gider bence ama insallah satabilirsin ne diyem

secovvti

Üye
    Konu Sahibi
Ben 1000 dedim ayrıca 0 i 1464 tl fiyat gayet iyi 0 gibidir kutusu falan herşeyi var fazla para vermek istemeyen pazarlık isteyen mail atsin

secovvti

Üye
    Konu Sahibi
Beyleri buyrun Cihaz Resimleri

marjinaliter

Üye
en fazla 700 eder

secovvti

Üye
    Konu Sahibi
Gayet 1000 eder beyler fiyatim kimseyi ilgilendirmez maydanoz olmayın para benim cebimden çıktı sizin değil 700 ver desem veremessin ama yazıyorsun ağzı olan konuşmasın kendi işine baksın alan alır fiyat bu almayacaksan güle güle kimse seni zorlamıyor

cercix

cercix

Üye
önünde sorun mu war

secovvti

Üye
    Konu Sahibi
Hayır kesinlikle hiç bir sorunsal durumu yok cihazi aldığından beri silikon kasa ve ön ekran filmi ile beraber kullanmaktayim

secovvti

Üye
    Konu Sahibi
ya siz niye devamlı gereksiz eleştiriler yapıyorsunuz onu anlamıyorum ki önden bi sorunu olsa gerizekalı mı alacak olan kişi ? adam bakacak bi sorun olsa fotoğraftada çıkar alacak kişi aldırsa şayet oda görür bi sorun oldunu ne kadar gereksiz yorum varsa yapılıyor yaa şu foruma 18 yaşına doldurmamış eli ekmek tutmamış çocukların gelmesi ne kadar kötü bir olay ! anlamıyorum

bay_talha

bay_talha

Üye
ya siz niye devamlı gereksiz eleştiriler yapıyorsunuz onu anlamıyorum ki önden bi sorunu olsa gerizekalı mı alacak olan kişi ? adam bakacak bi sorun olsa fotoğraftada çıkar alacak kişi aldırsa şayet oda görür bi sorun oldunu ne kadar gereksiz yorum varsa yapılıyor yaa şu foruma 18 yaşına doldurmamış eli ekmek tutmamış çocukların gelmesi ne kadar kötü bir olay ! anlamıyorum

Niye bu kadar kızdınız anlamadım herkes düşüncesini paylaşıyor ayrıca telefonunuz 1000Tl etmez en fazla 850-950Tl arasında bir fiyat eder sıfırıda 1400Tl değil 1200Tl'dir ayrıca hayırlı satışlar

inanmıyorsanız link aşşağıda 1215Tl

kontdewil

Üye
takas yapma durumun varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt