Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
HTC, Çift Ekrana Sahip Bir Mobil Cihaz İle Karşımıza Çıkacak!
Dünya’nın önde gelen akıllı cep telefonu üreticilerinden olan HTC firması, gün içerisinde çift dokunmatik ekrana sahip olarak tasarlanacak akıllı bir cep telefonu veya internet tableti patenti aldı. Tasarım olarak biraz önce tanıtımını gerçekleştirdiğimiz Microsoft’un Courier isimli yeni internet tabletini andıran cihazın, çift dokunmatik ekranın birinde sanal klavye diğerinde ise kullanıcı arayüzünün görüntülenebileceği ön görülüyor.
( HTC'den çift ekran tasarımlı bir mobil cihaz geliyor! )
HTC’nin bu cihazda Google’ın Android OS işletim sistemini veya Microsoft’un Windows Phone mobil platformlarından birinin kullanılacağı cihazın, enTourage eDGe dualbook adı verilen cihaza alternatif olarak üretildiği için büyük olasılıkla cihazda Android OS işletim sistemine yer verilmesi bekleniyor. HTC’nin patent aldığı cihazın internet tableti veya mobil cihaz olma olasılığı da mevcut. Önümüzdeki günlerde yeni bilgilerle birlikte karşınızda olmak üzere hoşçakalın.
( HTC'den çift ekran tasarımlı bir mobil cihaz geliyor! )
HTC’nin bu cihazda Google’ın Android OS işletim sistemini veya Microsoft’un Windows Phone mobil platformlarından birinin kullanılacağı cihazın, enTourage eDGe dualbook adı verilen cihaza alternatif olarak üretildiği için büyük olasılıkla cihazda Android OS işletim sistemine yer verilmesi bekleniyor. HTC’nin patent aldığı cihazın internet tableti veya mobil cihaz olma olasılığı da mevcut. Önümüzdeki günlerde yeni bilgilerle birlikte karşınızda olmak üzere hoşçakalın.