htc chacha root etme

Sponsorlu Bağlantılar

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
htc chacha root etme
Nasil root yapilir birisi yardim edebilirmi

relax_1_8

relax_1_8

Üye
HtcDev den bootloader kilidini kaldirman gerek. HTC Bootloader Kilidini Kaldırmak | ShiftDelete.Net incele burayi kaldir bootloaderı. sonra unlockroot v2.3.1 indir pc ye bagla hizli acilis modu kapali olsun,hata ayiklama modu da acik.cihazi sadece sarj modunda bagla.htc sync kapali olsun pc de silme driver icin gerekli ama baglandinda teleefon sync cihazi tanimasin.sonra unlockroot programi ac root de otomatikman program cihazi bulup tek tikla isleme giriyor. Islem tamamlandiktan sonra cihaz kendini yeniden baslatack basta yedek almayi unutma! Cihazi actigind superuser yukluyse cihazda rootlamissin demektir.Ben yaptim oldu sorunsuz rootlu olarak kullanabiliyorum. Bu islemleri dedigim gibi yaparsan sıkıntı yasamazsin root icin ama sonradan yada islem sirasinda olusan sorunlardan mesuliyet kabul etmem.

- - - Eklendi - - -

HtcDev den bootloader kilidini kaldirman gerek. HTC Bootloader Kilidini Kaldırmak icin http://m.shiftdelete.net/htc-bootloader-kilidini-kaldirmak-35623.html incele burayi kaldir bootloaderı. sonra unlockroot v2.3.1 indir pc ye bagla hizli acilis modu kapali olsun,hata ayiklama modu da acik.cihazi sadece sarj modunda bagla.htc sync kapali olsun pc de silme driver icin gerekli ama baglandinda teleefon sync cihazi tanimasin.sonra unlockroot programi ac root de otomatikman program cihazi bulup tek tikla isleme giriyor. Islem tamamlandiktan sonra cihaz kendini yeniden baslatack basta yedek almayi unutma! Cihazi actigind superuser yukluyse cihazda rootlamissin demektir.Ben yaptim oldu sorunsuz rootlu olarak kullanabiliyorum. Bu islemleri dedigim gibi yaparsan sıkıntı yasamazsin root icin ama sonradan yada islem sirasinda olusan sorunlardan mesuliyet kabul etmem.

Takipçi Satın Al

Üst Alt