" HTC ChaCha " Merak Edenler & Kullananlar Buraya..>>

Sponsorlu Bağlantılar

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
" HTC ChaCha " Merak Edenler & Kullananlar Buraya..>>
Her geçen gün dahada hoşuma giden HTC ChaCha ..
Bilmediğimiz bi kaç yönü olduğu belli.
Müzik dinlerken Klavyenin en üstündeki " QWERTYUIOP " tuşlarına dokunduğunuzda şarkıları tuşlara orantılı şekilde sardırıyor.çok hoşuma gitti.
Ayrıca foto kaliteside baya yüksek.çözünürlük iyi,ekran ufak oldugundan daha yoğun pixel.

NOT: Kılıf bulamayanlara duyrular Silikonkılıf sitesinde mevcut 2 tane kılıf var.bi parlak siyah bide delikli silikon kılıf.ben parlak olanı aldım ve rahat tutması.kenarları tırtıklı.
Bu telefonla ilgili sorunu olan, merak edenler bu konudan yazışırsalar bizde bilgilenmiş oluruz.
Saygılar..

qezma

qezma

Üye
Tuş ışıkları ortama gore uyum saglıyor :D

amcalu1

amcalu1

Üye
Arkadasimda var oyun konusunda şikayetci oyun bulamıyorum diyor nerden oyun yukleyebiliriz oyun derken shift falan

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
aynen ışık olayı çok hoşuma gitti :D çok hoş bence.

o biraz sıkıntılı hatta bayaa sıkıntı.çok fazla oyun yok.ekran boyutu yüzünden.ama yakında çıkar kesin.yavaş yavaş artmaya başladı ben hep takip ediyorum

HeteceChaCha

Üye
evet beyler yavaş yavaş çıkıyor temple run brave çıktı paralı ama :D

leaderlifelibby

Üye
ben 2şeyden şikayetçiyim hazır kullananlarda burda wifi face te falan takılınca telefon aşırı ısınıyor daha yeni aldm ekran falan ateş gibi oluyor bu normalmi herkestemi bole oluyor ?

BatussuA

Üye
Ekran fotografı nasil çekebilirim?

luther2528

luther2528

Üye
BatussuA ekran görüntüsü kilit tuşuna basılı tutup ana ekran tuşuna basınca alınıyor

-Emre

-Emre

Üye
İşlemcisi kaç ve v7 mi 6 mi?

veysel_20

Üye
bnde kullanıyorm nette ısınma yapıyo tlf

Febris

Febris

Üye
Bende kullanıyodum taa ki düne kadar şuan Xperia Z ile yoluma devam ediyorum

Chacha ya gelirsek
Kamera çok güzel çekiyor
Kasa yapısı eldeyken sağlamlık hissi veriyor ama siz siz olun sakın yere düşürmeyin ben düşürdüm ekran üstüne param parça oldu 80 tl istediler ekrana ama ben gittim xperia z aldım chacha da 4.0.4 cyanogen kullanırdım ama orjınal yazılımıda güzel normal kullanımda götürecek bir telefon ama içinde android 2.3.6 ile geliyor bunu bilin

Üst Alt