HTC ChaCha Kullanıcıları Buraya.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fabregas19

Fabregas19

Üye
    Konu Sahibi
HTC ChaCha Kullanıcıları Buraya.
arkadaslar chacha almayı dusunuyorum olumlu ve olumsuz yönlerini yazarmısınız

HeteceChaCha

Üye
ilk önce merhabalar diyorum ben htc chacha modelini kulallanıyorum siyah gayet iyi bir telefon hemen konuya giriyorum internet facebook veya web üzerinde dolaşma yapıcaksanız şarj süresi yarım gün gidiyor ve oyunuda katabilirim işlemcisi çok çok iyi değil ama kötüde denemez dokunmatik kalitesine gelirsek iphone kadar diyebilirim kaliteli kamerası ise 5 megapiksellik bir kameraya sahip gayet kaliteli video çekebilen ve makro çekimlerde dslr makinelere kafa tutabilecek bir kalite sergiliyor yanı sıra oyuna gelirsek google playde bu telefona ait pek fazla oyun bulamıyorsun ve ekran ufaklığından dolayı çokta rahat oynandığını söyleyemem açık olmak gerekirse ama angry birds ve bu tarza oyunları rahatlıkla oynayabilirsin ve işlemciye gelirsek kullanıma bağlı ısıma oluyor bazen aşırıya kaçsada bu sadece işlemciyi yavaslatıp telefonda yaptğın işlem yavaslatıyor ama sorun değil ve şarj olurkende aynı ısınma oluyor internette gezinmeye gelirsek mükemmel diyebilirim facebook ve diğer iletişim programlarında gayet başarılı ve mesajlaşma ise söyle söyleyebilirim bilgisayardan daha hızlı yazabiliyorum inanabilirsin ve bence al derim bu fiyata piyasada alınabilecek en sağlam kaliteli android bir telefon tabi kendin gidip bir turkcell merkezinde test edip bakabilirsin ben sadece kendi gözlemimi söyledim kullanıcı olarak alırsan şimdiden hayırlı olsun. :)

new2q

new2q

Üye
iyi bir telefon kullnımı cok rahat fakat HTC genel olarak parçları pahallı. alcaksan int uzerinden değil bir mağzadan al derim. int uzerinde alaının ürünlerin paket içerikleri şarj aleti, kulaklı vb. orjinal değil. standart olarak gönderiliyor. o yüzden ucuz olabiliryor...

ozgurde

Üye
ben kullanıyorum.
ama merak ettiğim bir konu var şu an lazım değil ama biz bunu fomatlamak istersek nerden nasıl neleri kullanmalıyız.
çok fazla bir bilgim yok.hani nokiadaki flaşlamak gibi bunu nasıl yapıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt