HTC Butterfly

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
HTC Butterfly
Arkadaşlar Bende Yavaş Yavaş Androide Geçicem 2013 Te Bi Amiral Gelmisi Almayı Planlıyorum. Aklımda S3 vardı ama Taa ki Butterfly Cıkana Kadar İşte Özellikleri :

HTC Butterfly modelinde 1.5GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon S4 APQ8064 işlemci, Adreno 320 grafik birimi, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi, HTC Sense kullanıcı arayüzü, 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, 5 inçlik 1080p çözünürlükte Gorilla Glass 2 ekran, f/2.0 aralıklı ve arka aydınlatmalı 8MP çözünürlükte arka kamera, 2.1MP çözünürlükte ön kamera, her iki kamerada 1080p video kaydı, LED flaş, Bluetooth 4.0, WiFi ve diğer versiyonlardan farklı olarak microSD kart yuvası bulunuyor. Ayrıca 2020 mAH Pil

Bence Telefon Harika. Ama Türkiyede İlgi Görür Mü bilemem.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Bildiğim kadarıyla bu cihaz şu an sadece japonya'da ve diğer bazı asya ülkelerinde satılıyor.Ayrıca HTC şu an için Avrupa'da satmayi da düşünmüyor..

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
badmus

badmus

Üye
5 inch 1080p ekran

1.5 ghz 4 cekirdekli islemci

2 gb ram

ve sadece 2020mAh batarya mı?

:zuhaha: sonra bataryam niye cabuk bitiyor :zuhaha:

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Batarya yine sorun olucak gibi.
Avrupada 650 Dolar diye satısa cıkcak die duydum.

mail777

Üye
Incelemelerde galaxy s3 ile hemen hemen ayni gidiyormus standby ve internet dolasimi.. bataryadaha kaliteli olabilir..

Bence tek sorun biraz kaba note2 kadar hemen hemen ve bataryanin degismemesi..
Yedek batarya alip cantada tasimasi kolay oluyordu.. hem acil kullanimda hemde tasimasi kolay.

Kimse harici sarj unitesi demesin.. hem buyuk o cihazlar hem bataryaya -bence- zarar verir...
Ama her telefonda illa bi eksik olacakki adam yeni urunu satsin..
Mesela gs3 2gb ramli olsaydi kalan tum ozellikleri bence idealdi..
Nexus4te hafiza arttirilamamasi dert..
One x batarya ve yine 1gb..
One x plus nasil olurda 2gb olmaz hayret icindeyim..
Lumia 920 wpnin yeni olmasi..
Sonyler cok geride teknoloji olarak..
Iphone kendi icinde bir kkrallik(hatunun var ordan biliyorum) telefon senin sahibin sanki.. herseyi sinirlamislar..sinir bozucu resmen!!

2gb gereklimi diyenlerde cikacaktir.. telefonu sadece 1yillik almayan biriyim.. 2yil sonra suan 512mb ne ise 1gb o muameleyi gorecek.. o yuzden okadar para verildimi iyisi olmali..

Haa note2 ise feci buyuk!

Soyle framesiz 4,5 hd 2gb 4x islemcili uygun bataryali bir urun yapmak o kadarmi zor anlamiyorum...
Ya hd yapip kalem koymazlar, ya batarya sorunu ya ram..
Resmen dalga geciyorlar aslinda...

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
Haklısın kardeşim resmen telefon değil tablet yapıyorlar 5.5 inç ekranı olan telefonu(note 2) nereye sığdıracaklar yanında bide ufak çanta taşımak gerekecek

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bencede Yani şimdi o telefonu sadce iş adamları almıyor Ögrencilerde alabiliyor Hiç düşünmüyolar. Sanki Biz bedava Alıcaz telefonu. Yapmısken iyisini yapsınlar Herkes alsın parayla değil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt