HTC au Infobar A02 akıllı telefon satışa sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Akıllı telefon pazarının güçlü isimlerinden HTC, çok parlak finansal sonuçlar açıklamasa da sunduğu akıllı telefon modelleri ile göz doldurmaya devam ediyor. HTC, yeni bir akıllı telefon daha sunmaya hazrılanıyor. Japonya‘da faaliyet gösteren cep telefonu operatörlerinden KDDI aracılığı ile sunulacak olan akıllı HTC au Infobar A02 olarak adlandırılmış.

HTC au Infobar A02 akıllı telefonun özelliklerine bakacak olursak eğer, yeni akıllı 4.7″ büyüklüğünde 720p çözünürlükte dokunmatik ekran ile birlikte geliyor. 1.5Ghz saat hızında çalışan Qualcomm APQ8064 yonga setinden güç alan akıllı telefon 1GB sistem belleği, 16GB dahili veri kapasitesi içeriyor.

HTC au Infobar A02, 8MP arka kamera ve 2.1MP ön kamera olmak üzere iki farklı kamera içeriyor. MicroSD kart desteği, LTE desteği, NFC, 1segTV Tuner, 2.100mAh batarya, Wi-Fi, Bluettooth diğer önemli özellikleri arasında yer alıyor. HTC au Infobar A02 Google Android 4.1 Jelly Bean üzerinde çalışıyor. Ayrıca Windows Phone benzeri iida UI 2.0 arayüze sahip.

HTC au Infobar A02 suya ve toza dayanıklı yapıya sahip. Şubat ortasında satışa sunulacak olan akıllı telefonun, fiyatı hakkında ise henüz bilgi bulunmuyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
Tasarim fake'tir ya.cakma çin mali gibi

Uruloki

Uruloki

Üye
Ya arkadaş resmen eksik haber yapıyorsunuz ayıp bu cihaz htc nin yan ürünü yani farklı bir firma ama htc nin ki sadece Japonyaya çıkacak olan bir cihaz

Samet.25

tasarım böyleyse ilginc ama zannetmiyorum htc nın boyle bi tasarım yapacagını

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Tasarım bu olmaz inşallah :hmmm

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
En İyi Ön Kamera Ôzelliği Var:hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
Ya siz neyin kafasindasiniz arkadaş bu telefon sadece japonyaya cikacak ve lte ağına sahip olacak yuh artık

komando04

komando04

Üye
Uruloki

Uruloki

Üye

tamam uroloki kardeşim bizde almak için yorum yapmıyoruzki

O zaman tasarimindan size ne japonlar alacak bunu ayrıca yuh diyorum ta japonyada cikacak oman cihazın haberini buraya konu diye acmalarina

komando04

komando04

Üye

O zaman tasarimindan size ne japonlar alacak bunu ayrıca yuh diyorum ta japonyada cikacak oman cihazın haberini buraya konu diye acmalarina

paylaşılmış bizde yorum yaptık bu arada symbian bölümünden arkadaşız hatırlamadın herhalde

fk555897

fk555897

Üye
Aynı telefonu Nokia yapsa kesinlikle alırdım.

lordufuk

lordufuk

Üye
Tasarım çok ötü ayrıca arayüzü bana wp yi anımsattı ya size ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt