Rıza Soylu
Üye
-
Konu Sahibi
-
bunlar oem uygulamalar ve magaza telefonunuzu tanıyarak yüklemenizi engeller. Fakat bunun da bir hack yolu var. Ben denemedim ama denemek isteyenleri BURAYA alalım
abi be wp8 forumunun en deneyimlılerinden birisin , biz şımdı bunu yaparsak elımıze yuzumuze bulastırırız , bi denesen de bize anlatsan ?
Üstad yönlendirdiğin konuya da yazdım ama buraya da yazayım ben bir ihtimal deneyebilirim ama acaba sen de uygulamanın tanıldığı veya sunumunun yapıldığı site/forum linki var mı? En azından ingilizce de olsa neyin nasıl kurulduğunu yapıldığını anlatan bir döküman olsa elimiz de iyi olur. Ben denemesem bile deneyecek arkadaşlar çıkabilir.
olsa tükan sizin. Ama laptop'ın chipteki soguk lehimleri düştü fazla ısınmaktan. O yüzden kafasına göre pat diye kapanıyor. Boyle bir işlemin ortasında kapanırsa sonucları tahmin edemiyorum. Yoksa çoktan o saati yuklemiştim.
Beyler denilen programla yatpım yalnız şöyle birşey var htc uygulamasını indiremiyorsunuz uyumlu değil diyor 720p gereksinim var felan diyor anlamadım bu hatayı neyse samsungdanda sadece chat on indirebiliyorsunuz.Önerebileceğiniz saat programı varmı ?
muhtemelen lumia920'ye denedin. Lumia920 768p oldugu icin uyumsuz olabilir.
Uygulamayı yazan kişi xda'da bir konu acmişti ama orada da kullanimi anlatmamiş. Zaten konuda verdigim ss'ten işlemleri takip ederseniz olmamasi icin sebep yok.
Bence bu kadar uğraşacağınıza telefonunuzu developer unlock yapın. İhtiyacınız olan tek şey .edu uzantılı bir mail adresi.
Önce dreamspark kaydınızı oluşturun, sonra free olarak developer hesabı açın. Visual Studio içerisinde xap loader uygulaması ile TİME ME uygulamasının hacked versiyonunu yükleyin. Bu yöntem telefona hiç bir zarar vermeyeceği gibi tamamen legaldir.
time me uygulamasının geliştirici sitesi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu uygulama zaten magazadan yuklenebiliyor. Bahsedilen htc'nin cihazlarina özel olan uygulaması ve bu uygulamaları yuklemek icin developer unlock yetmez.
Windows Phone platformunda firmaların yaptıkları anlaşmalar çerçevesinde bazı oyun ve uygulamalar sadece o firma cihazlarında kullanılabiliyor ve diger marka cihazlar bu uygulamalardan faydalanamıyor. Hayırsever bir geliştirici de yaptıgı bu uygulamayla bu kısıtlamayı kaldırmış.
Uygulama şu anda 0.4 alfa sürümünde ve geliştirilmeye devam ediyor. Uygulamayı yüklemek icin bilgisayarınızda minimum windows7 ve .net framework4.5 yuklu olmali.
UygulamayıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindirebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?