htc 8s three UK'de satışta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
htc 8s three UK'de satışta

htc'nin iki wp8 cihazından alt segment olarak konumlandırılan 8s İngiltere'de Three tarafından satışa sunuldu. 17£'dan başlayan kontratlı satışların yanında 180£ fiyatla unlocked kontratsız satışı da yapılmakta. Bu fiyatlardan sonra htc 8s'in fiyatının ülkemizde 1000₺'nin altında olacağı garanti oldu diyebiliriz.

Hayırlı olsun Nokia 820 yi kaçtan satacak acaba

Resmi açıklandı öylemi iyimi beklememişim fazla fiyat farkı yokmuş

Ali kemal benim arkadaşta iphone 5 var kendiliğinden kapanıyor yazılım attırdık yine ayni konu açtım yardım eden olmadı sen anlarmısıni

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ali kemal benim arkadaşta iphone 5 var kendiliğinden kapanıyor yazılım attırdık yine ayni konu açtım yardım eden olmadı sen anlarmısıni

ben anlarim anlamasina da iphone5'in o sorununu daha apple cozemedi. İtunesdan guncellemeleri kontrol edin. Bir iki tane guncelleme geldi iphone5 ios6'ya.

abi alt segment bir cihaz için biraz pahalı değil mi?

fiyat kdv filan derken Türkiye de çok pahalıya geliyor

ben anlarim anlamasina da iphone5'in o sorununu daha apple cozemedi. İtunesdan guncellemeleri kontrol edin. Bir iki tane guncelleme geldi iphone5 ios6'ya.
o güncellemeleri yaptık zaten devam ediyor hala o sorun iphone bölümüne konu açtım yüzüne bakan olmadı kaç gündür o yüzden sana sorayım dedim

Burası Türkiye teknolojik ürünlere fazla vergi alınıyor. KDV , ÖTV , Yüksek teknoloji vergisi vs...

Haber için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...