htc 8s temple run istiyorummm!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
htc 8s temple run istiyorummm!!!!
Yeter artık gerçekten bu Windows çok canımı sıkmaya başladı ram sınırı koymanın anlamı ne bir oyuna amaçları ne müşteri kaybetmek mi... Alt segment telefon çıkartıyorlar ancak destek vermiyorlar en dandik android telefon bile oynuyor bu oyunu. Böyle devam ederlerse bu fiyat aralığında müşterisiz kalacaklar...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iyi de temple run 512mb ram'li cihazlara optimize edildi ve kullanilabilir durumda yoksa ben mi kariştiriyorum:hmmm. Son bir kac gun icinde yuklemeyi denediniz mi.

pirenuri

pirenuri

Üye
Ayın 6 sındaki güncelleme ile gelmiş olması gerekiyor 512 mblılara

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
eğer 620 yede yüklenebilir olucaksa alabilirim 620 :)

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
hayır arkadaşlar son güncelleme ile optimize olmadı. Benim kızdığım şey sadece gelmemesi değil boyle saçma bir şekilde 1gb ram için gelmesi

pirenuri

pirenuri

Üye
eğer 620 yede yüklenebilir olucaksa alabilirim 620 :)

bir oyun için telefon almak saçma değil mi sence ? Ayrıca zaten 620 ye de yüklenebiliyor diye biliyorum. Öyle değilse de 1-2 haftada onlara da yüklenir

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
oyun için telefon almıyor kimse. Sadece madem alt segment telefon çıkartıyorsun onunda satılmasını istiyorsun boyle ayrımlar insanı soğutuyor

IVI-Elia

Üye
Bakın asphalt 7 gibi bıyık bir oyun kısa sure içerisinde 512 MB ramli cihazlara geldi tüm oyunlar gelecektir sadece sabredin.Siz de haklısınız ama ileride bir şeyler yapılacaktır güncellemeler ile...

kelebekavcisi

Üye
Bakın asphalt 7 gibi bıyık bir oyun kısa sure içerisinde 512 MB ramli cihazlara geldi tüm oyunlar gelecektir sadece sabredin.Siz de haklısınız ama ileride bir şeyler yapılacaktır güncellemeler ile...

Kısa süre dediğin 1 aydan fazla dostum :) Temple runda çıkalı 10 gün oldu sanırım ama hiç ses seda yok. Ayrıca asphalt 7 pek beğenmedim. Turbo ve frende problem var, araba iyi yanlamıyor :ehe

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Temple Run 512 optimizasyonlu değil mi?

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
siz söyleyin ben mi yanlış düşünüyorum madem boyle telefon çıkartıp bunları satmaya çalışıyorsun bunlara gerekli desteği vereceksin yok 1 gb ram gerekli falan demeyeceksin. Boyle yaparsan sen o sınıftaki telefon satışlarını kaybedersin millet androide yönelir. Gerçekten merak ediyorum Windows niye boyle bir şey yapıyor yada buna neden izin veriyor telefon üreticileri ve Windows ???

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
Benim sorum o değil :(

ecel54

ecel54

Üye
siz söyleyin ben mi yanlış düşünüyorum madem boyle telefon çıkartıp bunları satmaya çalışıyorsun bunlara gerekli desteği vereceksin yok 1 gb ram gerekli falan demeyeceksin. Boyle yaparsan sen o sınıftaki telefon satışlarını kaybedersin millet androide yönelir. Gerçekten merak ediyorum Windows niye boyle bir şey yapıyor yada buna neden izin veriyor telefon üreticileri ve Windows ???

bu konuda Microsoft'un yapabileceği birşey yok, ram optimizazyonu geliştiricilere kalmış birşey. ister 512 mb için yaparlar ister 1 gb isterlerse hiç yapmazlar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Daha kac defa söylememiz gerekir bilmiyorum cihazları sürekli kullanım ve tecrübeleriniz insan odaklı değil cihaz odaklı olsun.Devamı gelmesin uyarı alırsınız.

Lenneth

Üye
Daha kac defa söylememiz gerekir bilmiyorum cihazları sürekli kullanım ve tecrübeleriniz insan odaklı değil cihaz odaklı olsun.Devamı gelmesin uyarı alırsınız.

Cihaz odaklı işte diyorum ki 1 GB Ram isteyen oyunlar o cihazları bile epey zorlayıp keyif kaçırtıyorken 512 mb ram li cihaz sahipleri çok üzülmesin.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cihaz odaklı işte diyorum ki 1 GB Ram isteyen oyunlar o cihazları bile epey zorlayıp keyif kaçırtıyorken 512 mb ram li cihaz sahipleri çok üzülmesin.

Yazdığınızı gayet iyi anladım.

Ranez

Üye
Temple Run GS3 te yağ gibi, Lumia da ite kaka...

Bir de üstüne üstlük 512 MB ramleri desteklemiyor insaf harbi.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Temple Run GS3 te yağ gibi, Lumia da ite kaka...

Bir de üstüne üstlük 512 MB ramleri desteklemiyor insaf harbi.
Şuan yanlış bilmiyorsam ios sürümü widows phone ye portlanmış,kodlar tekrar yazılıp güncelleme gelince düzelicektir.Ayrıca oyun yeni çıktı bu eksiklikler olacaktır,yeni bir işletim sistemi gelişitiricilerin alışması vs. Neyse uzatmıyacağım bekleyeceğiz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Geliştiricilerin uygulama gereksinimlerinden üretici firma sorumlu değil arkadaşım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Adminimiz Nextman gerekeni söylemiş.

Tartışma sebebi yorumlar uyarı yapılmaksızın silinecektir.
Fikirlerimizi belirtirken tartışmaya sebebiyet vermeyecek ve kişi, kurum veya firmaları karalamayacak sınırlar içerisinde kalmaya özen gösterelim.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation