HTC 11 üst düzey teknik özelliklerle geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC 11 üst düzey teknik özelliklerle geliyor
HTC'nin yeni amiral gemisi hakkında bilgiler ortaya çıktı.




Akıllı telefon pazarının önemli üreticilerinden olan HTC, bu sene yeni modellerle satış rakamlarını arttırma planları içerisinde. Bu sene sadece 6 ya da 7 model ile pazarda mücadele edeceğini açıklayan firma, iki modelini geçtiğimiz ay başında resmi olarak duyurmuştu. Firmanın yeni modellerinden birisi orta seviye özelliklerle gelen HTC U Play olurken, diğer model ise daha üst donanım özelliklerine sahip olan HTC U Ultra oldu.



HTC geçtiğimiz sene amiral gemisi olarak HTC 10'u pazara sunmuştu. Bu sene de HTC 11 merakla beklenirken, bir süre önce cihazın HTC 11 ismi ile sunulmayabileceğine dair bilgiler ortaya çıkmıştı. Ancak ortaya çıkan yeni bir ekran görüntüsünde ise bu akıllı telefon HTC 11 adı ile geliyor gibi görünüyor.

Ekran görüntüsünde, HTC 11'in önemli bazı teknik özelliklerinin de gün yüzüne çıktığını söyleyebiliriz. Baktığımızda akıllı telefon Android 7.12 mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Ayrıca cihazın arayüzü ise Sense 9.0 olmakta.

Yeni akıllı telefon gücünü ise MSM8998Pro yonga setinden alıyor. Bu yonga setinin sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 540 grafik işlemcili Qualcomm Snadpragon 835 olduğunu belirtelim. Ayrıca göründüğü kadarı ise sistem belleği 6GB olurken, dahili veri kapasitesi de 128GB olarak yer alıyor.

Ayrıca HTC 11'in ekran çözünürlüğü ise 2560x1440 piksel Quad HD olmakta. Ancak şu an için bu ekran görüntüsünün doğrulanmadığını da belirtelim.
HTC 11 üst düzey teknik özelliklerle geliyor
 


Üst Alt