HTC 10 Lifestyle, Avrupa pazarına sunulmaya başlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC 10 Lifestyle, Avrupa pazarına sunulmaya başlandı
Tayvan'ın büyük akıllı telefon üreticilerinden birisi olan HTC; son dönemde oldukça sıkıntılı günler yaşıyor ve bu sene sunduğu yeni modellerle satış rakamlarını arttırmayı planlarken, firmanın en büyük silahı ise amiral gemisi HTC 10 olmuştu. Bu sene başında duyurulan akıllı telefon üst düzey donanım özellikleri içerirken, ayrıca cihazın daha düşük bir versiyonu da HTC 10 Lifestyle adı ile gelmişti.



HTC 10 Lifestyle akıllı telefonun sadece gelişmekte olan ülkelerde satışa sunulacağı ve Avrupa pazarına gelmeyeceğine yönelik bilgiler gelmişti ve görünen o ki bu bilgi doğru değil. Akıllı telefon Avrupa pazarına gelirken, ilk ülke ise Hollanda oldu. Akıllı telefon bir perakende satıcı tarafından satışa sunuldu.

Fiyatına bakacak olursak eğer, akıllı telefon 679€ fiyat etiketi ile satın alınabiliyor ve bu da HTC 10'a göre 44€ daha düşük olmakta. İlerleyen dönemde diğer bazı Avrupa ülkelerinde de HTC 10 Lifestyle akıllı telefonun satışa sunulmasını bekliyoruz.

HTC 10 Lifestyle 5.2" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip ve ayrıca 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi ile geliyor.

Qualcomm tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 652 yonga setinden güç alan HTC 10 Lifestyle'ın arkasında 12MP kamera yer alıyor ve ayrıca ön kamerası da Selfie çekimler için 5MP olarak geliyor. Hem ön hem de arka kameranın OiS desteği içerdiğini de belirtelim.
HTC 10 Lifestyle, Avrupa pazarına sunulmaya başlandı
 


Üst Alt