HTC 10, 15 Nisan tarihinde satışa sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC 10, 15 Nisan tarihinde satışa sunulabilir
HTC’nin yeni nesil amiral gemisi gelecek ay sunuluyor…


Gelecek ay bir çok duyuru gerçekleştirilecek ve Tayvan merkezli HTC’nin de yeni amiral gemisi akıllısını düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtması bekleniyor. Bu yeni akıllı telefon iddialara göre daha önce One Mx şeklinde gelen isimlendirme ile gelmeyecek ve HTC 10 adı ile sunulacak.




HTC, 12 Nisan tarihinde etkinliğini düzenlemeyi planlarken, cihazın duyurunun ardından ne zaman satışa sunulacağına dair de bilgiler geliyor. ePrice üzerinden gelen habere göre HTC 10, ilk olarak Tayvan pazarına sunulacak ve çıkış tarihinin de duyurunun ardından 3 gün sonra 15 Nisan olacağı kaydedilmekte.

Diğer ülkelerde ne zaman sunulacağı hakkında henüz söylentiler gelmezken, 15 Nisan’da ya da bu tarihten sonra kısa bir süre içerisinde Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa ve diğer pazarlarda firmanın yeni HTC 10 amiral gemisinin satışa sunulması bekleniyor.

Yeni “Boom” ses teknolojisi, “World First, World Class” ön ve arka kamera ile sunulacak olan HTC 10 akıllı telefon, 2016’da en önemli modellerden birisi olacak.

İddialara göre HTC 10, 5.1″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. 4GB sistem belleği ve 16GB / 32GB/ 64GB dahili veri kapasitesi içerecek olan akıllı telefonun yonga seti ise Qualcomm Snapdragon 820 olarak yer alacak.

Googl Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi ile sunulacak olan HTC 10 akıllı telefonun bataryasının ise 3.000mAh olarak geleceği de diğer gelen bilgiler arasında yer almakta.

HTC 10, 15 Nisan tarihinde satışa sunulabilir - MaxiCep
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
önce batarya sorununu halletsin htc geçen seneki m9 su gibi içiyor diyorlardı bataryayı :ehe
 

Benzer Konular



Üst Alt