Hp’nin Yeni Tablet Modelleri Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Hp’nin Yeni Tablet Modelleri Satışa Sunuldu
HP, web sitesinde yeni tablet modellerini satışa çıkardı

Bilgisayar ve donanım segmentinin güçlü isimlerinden bir tanesi olan HP, yeni tablet modellerini sunmaya devam ediyor. Daha önce WebOS adında ki işletim sistemini geliştiren ve bu işletim sistemi üzerinde çalışan tablet modelleri sunan firma. WebOS’u sonlandırarak, elinde ki tüm tabletleri yüksek indirimlerle satmıştı.

Daha sonra tekrar tablet pazarına giriş yapan firma Android işletim sistemini kullanmayı tercih etmişti. HP yeni tablet modellerini daha satışa sundu. Firmanın yeni modelleri Slate7 Extreme, Slate7 Plus, Slate8 Pro, Slate10 HD olarak adlandırılmış.

Fiyatlarına bakacak olursak eğer Slate7 Plus 149.99$. Slate7 Extreme 199.99$, Slate8 Pro modeli ise 329.99$ fiyat etiketine sahip.

Slate7 Plus Android 4.2.2 Jelly Bran, Nvidia Tegra 3 yonga seti, 1GB sistem belleği, 5MP arka, 0.3MP ön kamera, 8GB dahili veri kapasitesi, 4.000mAh batarya, 7″ HD dokunmatik ekran özelliklerine sahip.

Slate7 Extreme ise 7″ 1280x720piksel ekran, Nvidia Tegra 4 yonga seti, Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi, 4.100mAh batarya, 1GB RAM, 16GB dahili veri kapasitesi özelliklerine sahip. 5MP arka, 0.3MP ön kamera ile geliyor.

Slate8 Pro modeli, 8″ büyüklüğünde 1600×1200 piksel dokunmatik ekrana sahip. 1GB sistem belleği yanı sıra 16GB dahili veri kapasitesi ile gelirken, yonga seti olarak Nvidia Tegra 4 tercih edilmiş. İşletim sistemi de Android 4.2 Jelly Bean. 8MP arka kamera yanı sıra 720p ön kamera içeriyor.

Ayrıca Slate10 HD modeli de satışta. Bu tablet de 10″ 1280×800 piksel dokunmatik ekran, 1.2GHz çift çekirdekli Marvell PXA968 yonga seti, 5MP arka kamera, 2MP ön kamera, 1GB RAM, 16GB dahili veri kapasitesi, 7000mAh batarya özelliklerine sahip. Ayrıca işletim sistemi de Google Android 4.2.2.

HP’nin yeni tablet modelleri satışa sunuldu

0MG90

0MG90

Üye
Çok iyi bence fiyatına göre

fk555897

fk555897

Üye
Slate 8 pro güzelmiş.

skylinegti

skylinegti

Üye