Haber HP'nin Windows 10'lu akıllısı Elite x3'ün fiyatı ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HP'nin Windows 10'lu akıllısı Elite x3'ün fiyatı ortaya çıktı
Microsoft'un sunduğu Lumia akıllı telefonlar haricinde Windows işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon modelleri çok sıkılıkla pazara sunulmazken, bu sene içerisinde Windows 10 ile duyurulan akıllı telefonlardan bir tanesi de HP'den geldi.



Geçtiğimiz Şubat ayında düzenlenen MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi'nde HP, Elite x3 adındaki bir modelini resmi olarak duyurmuştu. Bu akıllı telefon henüz satışa sunulmuş değil.

Yeni HP elite x3 akıllı telefonun teknik özelikleri hakkında bilgiler gelmişti, ancak henüz cihazın satışa sunulacağı tarih ya da fiyatı hakkında firmadan gelen resmi bilgi bulunmamakta. Ancak İtalya merkezli site olan Plaffo'dan bu iki sorunun da cevabının geldiği ifade ediliyor.

Plaffo'ya göre HP'nin bu yeni Windows 10'lu akıllı telefonu Elite x3, Eylül ayı içerisinde satışa sunulacak. Ayrıca cihazın fiyatının da 699€ / 770$ olacağı site tarafından ifade ediliyor.

HP Elite x3 5.96" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Akıllı telefonda 4GB sistem belleğine yer verilmiş ve dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmiş. HP Elite X3'ün yonga seti olarak ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 olmakta. Ayrıca bir süre önce cihaza parmak izi tarayıcısı da eklendiği ortaya çıkmıştı.

Cihazın arka yüzünde 16MP, ön yüzünde de 8MP kamera bulunuyor. Bang & Olufsen ses teknolojisi desteği de içeren cihazda 4.150mAh batarya ile sunulacak.
HP'nin Windows 10'lu akıllısı Elite x3'ün fiyatı ortaya çıktı
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty ve Esendağlı


furyzer0

furyzer0

Üye
Bu telefonun en güzel yanı sanallaştırma ile win32 uygulamaları çalışıyor yani herhangi bir exeyi rahatlıkla çalışıtırabilirsiniz bu telefonda:).ayrıca özel laptop kasası var içine koyup telefonu laptop olarak kullanabiliyorsunuz

Sent from mTalk using lumia950
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
windows phone pişmanlıktır
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bu cihaz zaten 1 seneye yaklaştı çıkışı görmüştüm

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

ArMaGeDdOn_87

Üye
Windows Phone sistemi oturmadan satmaz bu telefon
 
furyzer0

furyzer0

Üye
windows phone pişmanlıktır
Popüler oyun ve uygulamaları istiyorsan ve ya küçük sorunlar canını sıkıyorsa pişmanlıktır evet ancak iyi kamera, kaliteli cihaz,düşük donanımla kabul edilebilir performans ve uzun yıllar kullanmak istiyorsan değildir.
Windows phone un satmadığını düşünenler daha bugün baktım %3.9 market oranı var bu oran htc sony gibi markaların pazar payına eşdeğer miktarda yani yok batacakmış yok iptal edilecekmiş gibi bir durum olması için bir sebep yok çoğu kişi görüşlerinin aksine

Sent from mTalk using lumia950
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ülkemizde wp pahalı olan üst modeller çok çok az sayıda satıyordu bizim ülkeye giriş veya orta segment cihazları yada f/p ürünü cihazları getirmeleri gerekiyor
 


Üst Alt