HP’den Windows Phone akıllı telefon gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HP’den Windows Phone akıllı telefon gelebilir
Donanım segmentinde yer alan köklü firmalardan bir tanesi de HP. Bir çok farklı ürün ile kendini gösteren HP, geçtiğimiz dönemde kendi geliştirdiğiWebOS işletim sistemi üzerinde çalışan tablet ve akıllı telefon modelleri ile karşımıza gelmişti. Ancak ani bir kararla WebOS‘u sonlandırıp, tüm elinde ki stokları büyük indirimlerle elinden çıkarmıştı.



Geçtiğimiz günlerde HP, yeni bir tablet modeli ile pazarda boy göstermişti.HP Slate 7 olarak adlandırılan ve 7″ boyutu ile Google Nexus 7 veAmazon Kindle Fire HD gibi tablet modelleri ile rekabete giren firma görünen o ki şimdi de akıllı telefon pazarında yer almayı planlıyor.

HP akıllı telefon planları yapıyor ancak, gelen bilgilere göre işletim sistemi olarak Android değil, Windows Phone 8‘i tercih edecek. Almanya kökenliWinFuture adında ki sitenin güvenilir kaynaktan edindiğini iddia ettiği haberine göre HP, Windows Phone akıllı telefon geliştiriyor.

Ancak haberde bu yeni akıllı telefonun teknik özelliklerinin ne olacağı, hangi seviyede yer alacağı konusunda ise bilgi içermiyor. Özellikle Android veiPhone‘ın büyük paya sahip olduğu pazarda Windows Phone ile yer almanın HP’ye dezavantaj getirebileceğini de belirtelim.

HP’den Windows Phone akıllı telefon gelebilir
 


scorpion11

scorpion11

Üye
HP den telefon alalım da telefon cayır cayır yansın değil mi:cnfsd:
 

Samet.25

microsoft bence wp yi telefon ureticilerine vermese apple gibi kendi uretim kendi sistemini kullansa ilerde androidi filan gecer ios gibi bi platform olur htc ye hp ye veya digerlerine dagitirsa android gibi bisey olur
 

Benzer Konular



Üst Alt