hp pavilion g6 serisi windows 8 sorusu

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
hp pavilion g6 serisi windows 8 sorusu
iyi günler sayın maxicep ailesi bugün bir arkadaşım g6 serisi windows 7 li notebooka windows 8 release preview deneme sürümü kurmuş ancak şimdi windows 7 ye geri dönmek istiyor ne yapabilir windows 7 format cd si ile geri dönebilir mi yoksa başka işlemler mi yapması lazım ayrıca bilgisayara windows 8 kurarken windows old. dosyası oluşmuş onu nasıl silebiliriz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Direk 7 cdsinde c diskini silerek 7yi kurun tamamdır.

Tepkiler: __xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
peki windows 8 i kaldırmadan windows old. dosyasını nasıl kaldıracağız diski temizle desek olur mu

Zaten 7 cdsiyle format atcağın zaman orda çıkan pencerede c yani birincil bölümü sildiğinde old ve windows 8 dahil hepsini silecek zaten bu işlemi yapmadığınızdan eski sistemin old klasörü oluştu silin ve 7'yle formatlayın tamamdır.

Tepkiler: __xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah sağolun

kturan24

Üye
benzer problemleri bende yaşıyordum,11820 numarasını aradım problemi çözdüler

oqsis

Üye
hp pavilion g6 aldım wın 8 kurulu olarak geldi bir türlü wın 7 kuramadım acill

oqsis

Üye

neden kuramadınız?

cuma günü bu konuyu halledsek olmazmı cunku yurrtta kalıyorum..

- - - Eklendi - - -

hp f9 boot seçeneğine bastıgımda ise 2
secenek var OS BOOT MANAGER e tıkladıgımda win
8 açılıo BOOT FROM EFI FILE tıkladıgımda ise file explorer diye bir ayar yerine gelio orayıda
kurcaladım boot yapacak bişey bulamadım.

- - - Eklendi - - -

neden kuramadınız?

hp f9 boot seçeneğine bastıgımda ise 2
secenek var OS BOOT MANAGER e tıkladıgımda win
8 açılıo BOOT FROM EFI FILE tıkladıgımda ise file explorer diye bir ayar yerine gelio orayıda
kurcaladım boot yapacak bişey bulamadım.

Önce biosa girin ordan boot Device sıralamasından ayarlayın.

oqsis

Üye
şöyle yapsam olmazmı ilk önce baska bilgisayarda harddiskki bicim atıp geri takıp sistemi yüklesem