qramaphonedzie
Üye
-
Konu Sahibi
-
onu yapamaz.Intel olanı devre dışı birak
Merhaba arkadaşlar Hp Pavilion g6-2202et notebook sahibiyim. Notebook üzerinde iki tane ekran kartı var birisi İntel Hd Graphics 4000 birde harici ATI Radeon Hd 7670m notebook birincil ekran kartı olarak İnteli görüyor ve doğal olarak oyunları da İntelle açıyor atı cccden girdiğim yüksek bir oyunu yüksek performans olarak atasam bile oyunu İntelle açtığını düşünüyorum BIOS ayarlarında switchable graphics seçeneği de bulunmuyor harici ekran kartım olan 7670m ekran kartımı tam olarak kullanamıyorum BIOS ve Ekran kartı güncellemelerini de yaptım olmuyor bir çözüm var mıdır? Bu arada notebook özelliklerim: Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz
8Gb RAM
İntel Hd Graphics 4000
ATI Radeon HD 7670m 2GB
Lütfen yardım edin ya öldüm kaç günden beri uğraşıyorum
onu yapamaz.
neden ATI kartı kullanmadığını düşünüyorsun ?
belkide kullanıyor ama sen aşırı performans beklediğin için çalışmıyor zannediyorsun
Aygıt yöneticisinde düzgün çalışıyor gözüküyor fakat oyunları donmadan oynayamıyorum, örneğin oyunda grafik seçeneklerinde otomatik belirleme yaptığım zaman düşük grafikler seçiyor; bu da demek oluyor ki intelle açıyor oyunları bir türlü çıkamadım işin içinden
Aygıt yöneticisinde düzgün çalışıyor gözüküyor fakat oyunları donmadan oynayamıyorum, örneğin oyunda grafik seçeneklerinde otomatik belirleme yaptığım zaman düşük grafikler seçiyor; bu da demek oluyor ki intelle açıyor oyunları bir türlü çıkamadım işin içinden
yapamadım çünkü biosta veya programda öyle bir seçenek yok malesef
Sen benim dedigimi yaptin mi bi
Dostum işte malesef tüm bilgisayarlarda yok, baya araştırdım o seçenek olanlar var olmayanlar var; malesef çok ilginç bir durum. Bir çözüm bir diğerini tutmuyorKuzenımın pc si de g6. Onda dedıgım yontemle kolayca yaptım bıostan.. Sizde olmaması cok garıp.. Hp servısıyle konusun
bu sorunu çözmek için denemediğim yöntem kalmadı.pes ettim uğraşmıyorum artık.Bir daha hp almam.Sürücüyü kurarken siyah ekranda kalıyor çok ilginç birşey.Dostum işte malesef tüm bilgisayarlarda yok, baya araştırdım o seçenek olanlar var olmayanlar var; malesef çok ilginç bir durum. Bir çözüm bir diğerini tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?