Hp pavilion g6 1302et laptop açilmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
Hp pavilion g6 1302et laptop açilmiyor
ben pavilion g6 1302et serisi pc aldım bi kaç ay oldu ancak laptopun kapagını sinirden hızlıca kapattım 10 dakika sonra pcyi tekrar açmaya çalıştıgımda açılmadı bios ekranında falan geziyorum ama windowsa geçmiyor ama biosda istediğim kadar durabiliyorum. biosa girmeden açılmasını beklediğimde ise o siyah ekran bekliyo bekliyo duruyo ne yapmam lazım garanti kabul etmez diye içini açtım çıkan bişi var mı diye baktım ama yok herşey yerli yerinde ne yapmalıyım

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
ben o kadar bildiğim kadarıyla herkese yardım etmeye çalışıyım şurda 1 konu açıyoruz tık yok

ben bu foruma

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
ben pavilion g6 1302et serisi pc aldım bi kaç ay oldu ancak laptopun kapagını sinirden hızlıca kapattım 10 dakika sonra pcyi tekrar açmaya çalıştıgımda açılmadı bios ekranında falan geziyorum ama windowsa geçmiyor ama biosda istediğim kadar durabiliyorum. biosa girmeden açılmasını beklediğimde ise o siyah ekran bekliyo bekliyo duruyo ne yapmam lazım garanti kabul etmez diye içini açtım çıkan bişi var mı diye baktım ama yok herşey yerli yerinde ne yapmalıyım

Garanti kabul etmez diye bir sey var mi? Alt tarafi hizlica kapatmissin. Kirilan yada hasar goren bir parca mi vardi?

Bilgisayari yeniden baslattiginda bios'a girme F8 ile guvenli moda girmeye calis.

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
valla kaptan yardım etmiyonuz diye aldığım yere verdim dedim böyle böyle oldu kapagı hızlıca kapattım böyle sonuç adam dedi garanti almaz ben uğraşıyım olmadı bizim servise göndeririz diye bekliyoruz hala sorunu bulamamış adamda eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt