MUHAMMED
Üye
HP Pavilion dizüstü bilgisayarım durduk yere kapanmaya başladı lütfen yardım edin
Hp pavilion dv2620 et laptopuma gecen hafta format attım, formattan sonra bılgısayar hemen kapattı kendını, sonra gerı actım 5dk sonra yıne kapandı. Fan falan cok calısıyor ve asırı ısınma oldu. Sıstemsel bır arıza oldugunu dusundum ve baska dvd ıle tekrar format attım, wın7 kurdum bu arada.. Ama yıne aynı! Sonra kapanma suresı uzamaya basladı... Su aralar pek kapanmıyor ama yıne de 4-5 saat kullanılınca, bır de fan kısmı yerde, dızde falan olunca kapanıyor yıne.
Neden olabılır? Bı bılgısı, deneyımı olan var mı? Laptopun garantısı yok, 3yıl oldu alalı. Bırde ekran kartı cok asırı ısınıyor, 86 dereceyı gectıgını gordum! Sızce normal mı??? Ekran goruntusu falan da aldım, en yakın zamanda eklerım...
Neden olabılır? Bı bılgısı, deneyımı olan var mı? Laptopun garantısı yok, 3yıl oldu alalı. Bırde ekran kartı cok asırı ısınıyor, 86 dereceyı gectıgını gordum! Sızce normal mı??? Ekran goruntusu falan da aldım, en yakın zamanda eklerım...