Hp netbookta isin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
Hp netbookta isin
Artik yarin netbook alicam hp almayi düşünüyorum ancak isinma problemi var diyolar kullanlar bilgi verebilir mi....

ANIL

ANIL

Admin
bende hp kullanıyorum ama ısınma yok. modelden modele değişebilir. alacağın modeli kullananlardan bilgi al.

Superfan

Superfan

Üye
Modelini tam olarak söyleyebilir misin? Yalnız detaylı bir şekilde söyle.

sametalbayrak

sametalbayrak

Üye
HP Hiç kullanmadım fakat en cok ısınma problemleri ondan geliyordu .

Benim sana kişisel görüşüm ısınmadan korkuyorsan samsung al .

yatağın üstüne koy aç en ağır oyunu donma kapanma olursa ısınmadan dolayı ben senden o pc yi alıcam .

Benim bu tavsiyeden bir çıkarım yok maksat iyi bir pc almandır . 2009 bir çok laptp firması ısınma problemini çözmeye çalışırken , samsung laptop piyasasına yeni giriyordu ve adamlar girdiği gibi ısınma problemini çözmüş olarak girdiler .

Mağazaya gittiğinde sor samsunglardan ısınma şikayeti geliyormu diye veya genel bir şikayet geliyrmu diye onlar sans söyler .

Mert

Mert

Üye
Benim çok başım ağrıdı hp'den, ciddiyim gerçekten başım ağrıdı susmayan ve soğutamayan fan sesinden.

avcitalip

avcitalip

Üye
HP Hiç kullanmadım fakat en cok ısınma problemleri ondan geliyordu .

Benim sana kişisel görüşüm ısınmadan korkuyorsan samsung al .

yatağın üstüne koy aç en ağır oyunu donma kapanma olursa ısınmadan dolayı ben senden o pc yi alıcam .

Benim bu tavsiyeden bir çıkarım yok maksat iyi bir pc almandır . 2009 bir çok laptp firması ısınma problemini çözmeye çalışırken , samsung laptop piyasasına yeni giriyordu ve adamlar girdiği gibi ısınma problemini çözmüş olarak girdiler .

Mağazaya gittiğinde sor samsunglardan ısınma şikayeti geliyormu diye veya genel bir şikayet geliyrmu diye onlar sans söyler .

teşke aynı şey galaxy s2 içinde geçerli olasydı :D

- - - Eklendi - - -

Artik yarin netbook alicam hp almayi düşünüyorum ancak isinma problemi var diyolar kullanlar bilgi verebilir mi....

ben geçen sene hp g62 almıştım TTNET kampanyasıyla gta 4 gibi yüksek grafikli oyunlar bazen kasıyordu birde eğer fanlarını temizlemezsen 2-3 dakika içinde kendini kapatıyordu...

- - - Eklendi - - -

bende hp kullanıyorum ama ısınma yok. modelden modele değişebilir. alacağın modeli kullananlardan bilgi al.

bizim HP g62 de sadece hdd nin olduğu kısımda hafif ısınma oluyordu onun haricinde cool :D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Hp dm1 serisi hem amd E450 islemci var bir is ortagima almistim cihaz guzel ve hp coolsense diye bir teknoloji var. Isinmiyordu.

ANIL

ANIL

Admin
evet bende hp dv6 6115et var coolsense teknolojisi var ısınma yok emin olun en azından yeni serilerde yok. ve 2-3 saatlik oyundan sonra 5-10 dk arası fan kesiliyor soğutma tamamlanıyor.

futbol123

futbol123

Üye
bütçe ne kadar fiyatlar düşük şuan notebook bile alabilirsiniz 590tl ye :)

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Toshiba'nın modellerine bak bence kardeş :good:

mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
zaten bunları konuşmaya gerek kalmadı samsung aldım.... .d

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Hayirlisi olsun, goruslerini paylasabilirsen ve resimli yada videolu inceleme yapabilirsen diger arkadaslarimiz icinde faydali bir inceleme olur.

mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
ya samsung değil asus aldım inceleme yakında paylaşırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt