hp netbook ekran geliyor gidiyor yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seisa

Üye
    Konu Sahibi
hp netbook ekran geliyor gidiyor yardım
hp netbook ekranı bazen acılıyor biraz ugrastıktan sonra ekrana kırmızı karıncalı bi şeyler oluyor ve oyle kalıyor bişeyde yapamıyoruz bilgisi olan yardımmmmmmm .....!

_RYUK_

_RYUK_

Üye
bilgisayar sesli uyarı veriyor mu ?

seisa

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar sesli uyarı veriyor mu ?
yok ekrana kırmızı karıncalar gelınce hersey kıtlıyor ve kapatamadan da gıtmıyor oyle kalıyor yanı ekran kartından mı yok sürücülerden mı anlıyamadım bılgınız varsa yardım edın lütfen

mrt-06

mrt-06

Üye
yok ekrana kırmızı karıncalar gelınce hersey kıtlıyor ve kapatamadan da gıtmıyor oyle kalıyor yanı ekran kartından mı yok sürücülerden mı anlıyamadım bılgınız varsa yardım edın lütfen
hangi atom işlemci

seisa

Üye
    Konu Sahibi
işlemcisi intel pentium

pckobat_78

Üye
Ekran kartı yanmış olabilir. Açılırken bekleme 4-5 sefer denedikten sonra açılma falanda yapıyor mu?

deforze

deforze

Üye
ekran kartı yansa bilgisayar açılmaz büyük ihtimal ekran kartının ramlerinde bir arıza var kırmızı noktaların sebebi budur, bilgisayarınız kaç yıllık bilmiyorum ama laptopınız arada bir termal macunlarını yenilemeniz gerekiyor yoksa soğutucular işlev görmez performans azalır anakart devreleri ekran kartı vb bozulmalar meydana gelir, sizin laptobında ekran kartının rami bozulmuş yetkili servise başvurun

seisa

Üye
    Konu Sahibi
ya laptop fransadan geldi servise götürdüm 250 300 euro dan bahsediyorlar anlamadıgım için bilmiyorum bendde manevi degerii olmasa şimdiye 10 defa duvara vurmuştum ama başka bi yolu olmalı mutlaka olmalı ha arada bi acılıyor biraz kulandıktan sonra kapanıyor ertesi gün yine bi defa acılıyor ama kapandıktan sonra acılmıyor sürücülerde sorun ola bilirmi ? Ya lütfen biri yardm etsin :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt