Hp Leptop Fan Temizliği Yardım :((

Sponsorlu Bağlantılar

CarTiell

CarTiell

Üye
    Konu Sahibi
Hp Leptop Fan Temizliği Yardım :((
Arkadaşlar Hp Compaq 6720s Kullanıyorum oyunları gayet iyi kaldırıyor ve 2 ay öncesine kadar tıkır tıkır çalışıyordu ama şimdi oyun oynarken fandan uçak motoru gibi ses geliyor en az 10 kere virüs taraması yaptım format attım virüs programımı 10 kere değiştirdim pc hakkında deneyimli kişilere götürdüm ama sorun çözülemedi fan temizliği nasıl yapılır bilmiyorum ve pc nin içini açamıyorum açmadan nasıl temizleyebilirim yardımınız dokunursa makbule geçer bi mesaj atmadan geçmeyin lütfen diğer forumlardan yardım alamadım ama maxicepten alacağımı zannediyorum :):oke:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ıcını acmadıgın laptopda cok ıyıbır temızlık yapılmaz ancak alttaraftakı hava gırıs yerınden laptop kapalı ıken ıcıne tukurmeden gucluce ufle yan tarafdan tozlar cıkacaktır... Fan cok kırlenmıssa bı nevze olsa rahatlatır ama.... Ucak motoru gıbı calısıyorsa gercekten laptopun ısınma problemı var hava gırıs yerını sureklı acık tutmaya bak yada gıdıp bırtane laptop ıcın uzerınde fan bulunan aletler var laptopu onun uzerıne koyup kullanıyorsun onlardan alacaksın mecburen

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kapsamlı bir temizlik yapman zor.Servisinle görüşüp durumdan bahset.Gerekli yönlendirmeyi yapacaklardır.

ersoyy

Üye
bir hava tabacası yada güçlü hava üfleyen bi cihaz ile bu temizliği yapabilirsin ama 15-20 kadr uzaktan tut havayı fan hasar görmesin

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
hp nin cok önemli bi sacmalıgı ya.Cok iyi pc ler yapıyorlar ama su fan ve ısı sorunu cogu hp lerde var.Alt tarafta işlemcinin oldugu yere bi süpürge tut deliklerden.Pislik cıkar baya.Ama İçini acmak gibi olmaz.Bendede bi hp var garantisi oldugu icin acamiyorumda:D

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
İçini açarsan garantiyi çöpe atmış olursun. Fan deliklerine elektrikli süpürgeyi tut. O idare etmiyorsa servise götür elbet yardımcı olacaklar. Ücret alırlar mı almazlar mı bilmiyorum o kısmını.

CarTiell

CarTiell

Üye
    Konu Sahibi
çok saolun arkadaşlar hayalet dediğini denedim saol az da olsa işe yarıyor ama doğru söylüyorsunuzz fan sorunu var pclerde pc nin grantisini cöpe atmak istemioyorum yurt dışındayım ve garanti belgereri evimde kalmış yardımlarınız için teşekürler

Üst Alt