avast
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen pro kur yeterli olurhatta pro değil home premiumda yeterHocam bu aero nedir cok onemlimi
aero şu alt barın ve pencerelerin şeffaflığı filan. daha çok görsel efektleri... bir de ekran kartını kurmuşmuydun laptopun? ekran kartı driver olmazsa donuyomuş gibi gözükür...Hocam bu aero nedir cok onemlimi
32 bit ultimate kurdum hocam driverlarida kurdum hepsini de bisey yuklerken surekli izin istiyor nasil engelleyecegim onu birkac ufak sikintim var office yok suanda pc de powerpoint dosyasinda bi oyun vardi top firlatiyon falan onu resim olarak aciyo anlayamadimaero şu alt barın ve pencerelerin şeffaflığı filan. daha çok görsel efektleri... bir de ekran kartını kurmuşmuydun laptopun? ekran kartı driver olmazsa donuyomuş gibi gözükür...
İzin olayı için denetim masası-güvenlik ayarlarından UAC düzeyini en sona çek32 bit ultimate kurdum hocam driverlarida kurdum hepsini de bisey yuklerken surekli izin istiyor nasil engelleyecegim onu birkac ufak sikintim var office yok suanda pc de powerpoint dosyasinda bi oyun vardi top firlatiyon falan onu resim olarak aciyo anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?