hp ipaq 6915 şoook fiyat 160 tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arsoyticaret

Üye
    Konu Sahibi
hp ipaq 6915 şoook fiyat 160 tl
ewet yanlış okumadınız sadece 160 tl harika bir cep bilgisarayı niçinmi satıyorum?çünkü aynısından birtane daha var ben bu modelden vazgeçmem telefon saat gibi hiçbir sorunu yok sadece kasası yıpranmış internette dolaşmak için on numara bir telefon özelliklerini yazmaya gerek duymuyorum çünkü maxicepte her türlü proğram var özelliğini kendin yarat mesela ben andrroid proğramını yükledim telefon aynı iphone gibi oldu sayfaları parmağınla çevir şimdiden alana hayırlı olsun 0535 595 96 18

Arsoyticaret

Üye
    Konu Sahibi
ewet yanlış okumadınız sadece 160 tl harika bir cep bilgisarayı niçinmi satıyorum?çünkü aynısından birtane daha var ben bu modelden vazgeçmem telefon saat gibi hiçbir sorunu yok sadece kasası yıpranmış internette dolaşmak için on numara bir telefon özelliklerini yazmaya gerek duymuyorum çünkü maxicepte her türlü proğram var özelliğini kendin yarat mesela ben andrroid proğramını yükledim telefon aynı iphone gibi oldu sayfaları parmağınlaçevir şimdiden alana hayırlı olsun 0535 595 96 18 NOT TELEFONDA KESİNLİKLE ARIZA YOKTUR SADECE KASASI BİRAZ YIPRANMIŞTIR ARKADAN VE YANDAN BELLİ ÖN GÖRÜNTÜ SAAT GİBİ SONUÇTA KULLANMAK İÇİN ALANA MÜKEMMEL BİR POCKET PC

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Aynı ilanı tekrar tekrar açmayınız. İlanlar birleştirildi. Lütfen ürünün fotoğraflarını ekleyiniz...

oceanbeachclub

Üye
eğer kutusu cdsi varsa ve dediginiz gibi sorunsuzsa 100 tl veririm

halıs aydın

Üye
slm hayırlı satıslar bende 6815 kullandım kısa surelıgıne ama sarjı ancak 1 gun gıdıyor ve bataryası o kadarda ııı degıller senın 6915 sarjı ne kadar gıdıyor? ve n70 takas dusunurmusun 5449722328 [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...