Hp ipaq 614c Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

b.tula

Üye
    Konu Sahibi
Hp ipaq 614c Sorun
Öncelikle Selamlar Arkadaşlar.
Hemen Bir Klasik Laf Söylüyeyim ; Emanet Maldan Hayır gelmez
ve gelmedide.Kuzenimde hp ipaq 614c vardı emanet olarak kullanmak istedim ve aldım kurcaladım oynadım ne olduysa sebeke gitti.tabi bende panikledim ve Fabrika Ayarlarına Cevirmek istedim 1234 die şifreyi girdim.reboot etti pc açılmadı,
ve sonrada burda yazanları yaptım 6.1i yükledim .dio dosyasını attım kurdum ve en sonundda rebooting etti ve öylecek kaldı
pc açıldı şu yazı ekrana geliyor ve kalıyor ; (Tap The Screen to set up your Windows-Mobile Bassed Device.) bu yazıyada tıklayınca Üstte Büyük harfler ile ( align screen ) die bir yazı çıkıyor ve altta 4 yönkü ok işareti çıkıyor ve bu ok 4 yönede kayıyor.ve burdan sonrasıda olmuyor Lütfen Yardımcı olun Yoksda Tel Elimde Kalıcak:hmmm

sguneys

sguneys

Üye
Arkadaşım no panik önce burdan orjinal rom dosyasını indir.. Sonra madem rom atmasını biliyosun nu romu kullan bu orjinal romdur..O align screen diyen okların ortasına tıkla ordan sonra ayar var ikinci pencere kopyala yapıştr olması lazım orda uzunca bas copy de öbür sayfada paste de yani o şeklilde devam et kolay gelsin...

erdogan666

Üye
tamam rom atmisin hersey normal cihazin arkadan kalemini cikar o oklarin gobeklerine bastikca ekran hizalanio simdi gelen ekranda copy yapijan uzunca bas kalemle ilk yaziya copy cikicak kopyala daha sonra gelen ekrana uzunca bas paste cikijak paste yap tarihtir saattir ayarla email i we password u skip diyebilirsin olay bitmistir cihaz acilir daha sonra cd sini bul cihazin icinde turkcelestirme war sunnysoft un onu kur cihaz turkcede oldu sorun kalmadi eger gprs 3g falan kullanmak istemiosan internetten no data.cab war onu bul kur icine gir kapatki kontor gitmesin hayirli olsun

caglarrrrr

Üye
beyler hp ipaq 614c cihazım var yardım lazım rom+gps konusunda... [email protected] eklermsnz teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt