Bende 14 aydır kullanıyorum bu telefonu genel olarak memnunum. Pek fazla müzik dinlemem ancak mesajlaşmak için çok kullanırım. Şarjı 35 40 saat gidiyor çok fazla multümedya kullanmazsam
Mesleğim ve ilgi alanım olarak teknolojiyle ilgiliyim bundan dolayı telefonu verimli kullanmak açısından ayarlamalarını ve güncelliğini sürekli denetimimde tutuyorum. Bundan dolayıdır ki pek donma ile (bulduğum özel çözümle artık neredeyse hiç) karşılaşmıyorum
Telefonumu seviyorum ve ona iyi bakıyorum, tabi oda bana verirm kosunuda sıkıntı çıkarmıyor
Şuan programcılar harıl harıl wm 6,5 için çalışıyor bizede ondan yararlanmak düşüyor
Donma olaylarından 6,5 ile büyük ölçüde kurtulursunuz. Artı olarak donmayı engellemek için şöyle düşünün; Adı üstünde bu cihazın sınıfı cep BİLGİSAYARI doalyısı ile bilgisayarı nasıl 6-5 ayda bir format atıyorsanız bu cihazlarıda format atarak rahatlatmalısınız. Fabrika ayarları ile uğraşmanız bir yarar sağlamaz
Neyse aklıma çok fazla birşey gelmiyor. Siz sorarsanız elimden geldiğince yardımı olurum
Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana