Hp İpaq 514 Gelen ve Gönderilen kutusundaki mesajları pc' ye kaydetme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volkan_gul

Üye
    Konu Sahibi
Hp İpaq 514 Gelen ve Gönderilen kutusundaki mesajları pc' ye kaydetme
merhaba arkdaşlar.Hp ipaq 514 pda var.gelenler ve gönderilenler kutusundaki mesajları pc ye kaydetmem lazım. Cd sini kurdum ama mesajlar filan kaydolmuyor sadece resimler videolar vb. kayıt oluyor.Yardım ederseniz Sevinirim 2000 e yakın mesaj var ve hepsi çok önemli. Şimdider Yardım Eden Kardeşlerime Tşkler.. Hayırlı akşamlar

ssss2

Üye
hocam cihazı yeni aldim sorim dedim buna nasıl program yükliycez indirdimde neresine atıcam nasıl yapıcam :S

volkan_gul

Üye
    Konu Sahibi
indirdigin programı dosya yöneticisine at. .cab uzantılıdır büyük ihtimal indirdigin dosyayı aç yükle de gelen sorulara olumlu cvblar ver tamam dır. hafıza kartına atsanda olur hafıza kartından aç programı sorun degil. :)

volkan_gul

Üye
    Konu Sahibi
hocam sen pc deyken aç bakalım bi dosyayı açılıyormu ismi ne programın

--------------- Ekleme ---------------

deniyorum kardeş bi sn

ssss2

Üye
hocam acemiyim dha bilmiorum bu telefonu bir yardımcı olsan gercekten persembe aksamı cok makbule gecicek saatlerdir yapamadım :/

volkan_gul

Üye
    Konu Sahibi
bu büyük ihtimal bizim tellere olmuyor ama bi bakayım ben

ssss2

Üye
peki hocam bakın bide bu cab programlarının oldugu bi yer sölerseniz sevinirim :)

volkan_gul

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu cab uzantılı ama bzim tellere olmuyor. bildigim site yok bu site var sadece üstte arama bölümünde arat çıkar karşına bir kaç program. :)

ssss2

Üye
bizim tele ne uzantılı olcak hocam sıyırmak üzereyim :D

volkan_gul

Üye
    Konu Sahibi
.cab uzantılı olacak ve exe uzantılı olanlarda yükleniyor önce telin cd sini kuruyorsunuz pc ye sonra teli baglayıp exe uzantılı olanı çalıştırıyorsunuz.bu dedigim genelde hp ninsitesinden inen programlar için geçerli. :D bak link vereyim şimdi gördüm bi kardeşimiz link vermiş buraya bak
http://www.maxicep.com/pda-palm/ali...leri-g500-ve-hp-ipaq-514-destekli-253116.html
kolay gelsin :)

Galiba Bnim Sorunada Kimse Bakmıyor...

Arkadaşlar Bilen Yokmu Şu mesajların nasıl kaydolacagını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt