HP G62 Ram Hakkında Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bRkxq93

bRkxq93

Üye
    Konu Sahibi
HP G62 Ram Hakkında Yardım !
2 GB Ram zaten bilgisayarda bulunuyor ama performans olarak çok fazla kullanıyor RAM'i yüzde %60 üzerinde CPU %70 üzerinde kullanıyor. RAM'ı yükseltsek bu iki performans'da düşme olur mu ?

futbol123

futbol123

Üye
ilk önce işletim sistemiz windows 7 sanırım bostayken 1gb 700mb ram civarında ram yer.. açık olan tüm uygulamaları kapatın. Gamebooster diye bir program var onu indirin açık olan ram yiyen bütün uygulamaları kapatır ve performans artışı sağlar :oke: ekran kartı türünüz nedir? işlemciniz nedir? ekran kartıa paylaşımlıysa ramden yer buda performansı etkileyen bir faktördür.Raminiz az 4gb yaparsanız daha çok verim ve performans elde edersiniz:good:

bRkxq93

bRkxq93

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci : AMD Athlon(tm) II P340 Dual-Core Processor 2.20 GHz
Ekran kartını bulamadım. :(

futbol123

futbol123

Üye
sağ kliğe tıklayın grafik seceneklerine bakın orda yazması gerekiyor

bRkxq93

bRkxq93

Üye
    Konu Sahibi
Nereye sağ click :S anlayamadım da

futbol123

futbol123

Üye
Masaüstüne sağ tıklayın Ekran Çözünürlüğü butonuna basın

Çözünürlük ayarlama penceresinin sağ tarafındaki gelişmiş ayarlar seçeneğine tıklayın ve ekran kartınız hakkında bize bilgiler çıkar

bRkxq93

bRkxq93

Üye
    Konu Sahibi
Toplam kullanılabilir grafik belleği 893 - Ayrılmış video belleği 256 - Paylaşılan sistem belleği 637

Ne kadar ekran kartım var :D Bilemiyorum

futbol123

futbol123

Üye
Toplam kullanılabilir grafik belleği 893 - Ayrılmış video belleği 256 - Paylaşılan sistem belleği 637

Ne kadar ekran kartım var :D Bilemiyorum

anladım paylasımlı ekran kartı anlaşılan ati4250 muhtemelen raminizi 4gb yaparsanız daha çok performansı artar ve makine rahatlar :good:

bRkxq93

bRkxq93

Üye
    Konu Sahibi
En fazla 4 GB oluyormuş bende öyle yapıcam.En yüksek şekline çeviricem.

futbol123

futbol123

Üye
aynen 4gb yapın performansı bayabir artacaktır..:oke:

bRkxq93

bRkxq93

Üye
    Konu Sahibi
Başka neler yapabiliriz ?

futbol123

futbol123

Üye
Başka neler yapabiliriz ?

raminizi 4gb yaparsanız performansı bayabir artacaktır.Gamebooster programını indirin tüm acık olan uygulamaları kapatarak performans artışı sağlar..:oke:

bRkxq93

bRkxq93

Üye
    Konu Sahibi
raminizi 4gb yaparsanız performansı bayabir artacaktır.Gamebooster programını indirin tüm acık olan uygulamaları kapatarak performans artışı sağlar..:oke:

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt