Hp dv7-3020et vt349ea !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canertar

Üye
    Konu Sahibi
Hp dv7-3020et vt349ea !!!
HP DV7-3020ET VT349EA NOTEBOOK

İncelediğimiz bu üründe en önemli etken kasa tasarımı ve özellikleri olmaktadır. çok şık renk tonu kullanılarak tasarlanmış model ısı sorununuda ortadan kaldırmaktadır. artık hp pavilion serilerinde bu gibi sorunlar bulunmamaktadır. ürünümüzde İ7 dört çekirdekili işlemci, 4gb ram ddr3-1066MHz frekans hızlı,
500gb sata hdd (7200Rpm dönüş hızlı olarak gelmekte.), geforce olarak ekran kartı kullanılmakta, ekran boyutu 17.3'' olarak en göze çarpacak etkenlerden biridir.

İŞLEMCİ:
Intel Core i7-720QM 1.60 GHz - 6 MB Cache Bellek Dört Çekirdekli En Son Oyun ,HD Videolu Uygulamalarda Çok Yüksek Bir Deneyim Sunmaktadır.Tasarımcılarında İhtiyaçlarına Cevap Verebilen En Özellikleri Taşıyan İşlemci Yapısıdır.

RAM: 4 GB DDR3 1066 Mhz Ram Kullanıcıları İşlem Uygulamalarında Rahat Bir Deneyim Sunmaktadır.

SABİT DİSK: 500 GB SATA (7200 Rpm) Dakikada Dönüş Hızına Sahip Hard-Disk 5400 RPM 'lere Oranla Daha İyi Bir Performans Vermektedir.

EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce GT 230M 2278 MB Ekran Kartı Kullanıcılara Görsel Çizim Uygulamalarında İyi Bir Performans Sağlamaktadır.

İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Home Premium İşletim Sistemi Ev İçin İdeal Olan İşletim Sistemi İngilizce ve Türkçe Dil Seçeneği Suana Ürün işletim Sistemi 64 Bit İşletim Sistemi Türü Özelliğiyle Daha Yoğun İşlem Yükü Gerektiren Uygulamalarda Kendini Göstermektedir.

EKRAN BOYUTU: 17.3" Ekran Boyutu Olan Notebook Parlak Bir Ekran' a Sahip.

EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ: 1600*900 Ekran Yüksek Tanımlı HD Adlandırılan Ekran Çözünürlüğüne Sahip ,Daha Keskin Ve Canlılık Sunmaktadır.

Optik Sürücü:
DVD-RW Double Layer & Blu - Ray Disc READ

Ses Çıkışı: Altec Lansing hoparlörler

Batarya: 6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion)

Batarya Ömrü: 2,5 Saat

Kamera: VAR

Wireless LAN:
VAR

Wireless LAN Max.(Mbps): 54

Wireless LAN Type:
802.11 b/g

Ethernet: 10/100/1000 Mbps

Bluetooth: Var

Yükseklik: 411 mm x 276 mm x 34 mm

Ağırlık: 3.50 Kg

Arayüzler:
3 USB 2.0 (3. eSATA bağlantı noktası ile paylaşılır), 1 HDMI konektör, 1 eSata + USB konektör, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, 1 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, tüketici kızılötesi

• Beğen
Tepkiler: ismmdry, erhan-celik, devils86 ve 6 diğerleri

34style

Üye
konu açıp bu ürünü incelediğiniz için teşekkür ederim. şuanda kullandığım bir laptop ve performans olarak çalışması çok iyi şimdilik hiç sorun yaşamadım. ürünü görüp özelliklerine bakan arkadaş olursa hiç düşünmeden hem büyük ekran boyutu hemde donanım yönünden yarı yolda kalmayacağınız bir modeldir.

wonderkid1903

Üye
güzel bir inceleme olmuş hp nin bu tip kasa tasarımından bulmak çok zor ve dört çekirdekli bir işlemciye sahip;)

sunshine_burcu

sunshine_burcu

Üye
paylaşım için teşekkürler güzel bir inceleme olmuş sitede fazla İ7 serili işlemcilerin konuları bulunmamakta. yorumların devamını istiyorum:)

taner-x

Üye
yorum harika genel özellik

meduzz

Üye
hp pavilion serilerinde en çok aranan modeldir. desenli kasa modasında da sonlara geldik artık yeni kasalar daha farklı ama bu ürün gerçekten çok kaliteli ve İ7 işlemcili olarak alınması gereken bir model bence..

by_digi

Üye
bu tip detaylı incelemelerin olması çok ii bu modelede ayrıca baktığımda dört çekirdekli işlemci teknolojisinde kullanılabilecek tüm özellikler mevcut... süper bi makina

angelman31

Üye
dış tasarımı gayet güzel ve içinde yok yok.ne ararsanız var yani :)

meduzz

Üye
işlemcilerde İ7 için 720Qm ile 740Qm arasnda çok fark varmı

sunshine_burcu

sunshine_burcu

Üye
hp pavilion yeni kasa modelleri nasıl acaba teknosa da gördüm çok beğendim.. gören yada kullanan varmı acaba

canertar

Üye
    Konu Sahibi
meduz arkadaşımız detaylara önem veriyo anlaşılan:) İ7 işlemcilerde 720QM ile 740QM arasında belirgin hiç bi fark yoktur. 720QM-1,6GHz 740QM- 1,73GHz tek fark bu önbellek tamamen aynıdır.

erhan-celik

Üye
hp nin bu kasalarından artık göremiyorum. üretim filan mı durdu?

skreç

skreç

Üye
mukemmel bi dizayn ya

by_digi

Üye
bu desenli model çok iyi.. piyasada bulunabilir hala satılıyor ve incelemedeki gibi yeni nesil işlemciler kullanılmakta. tabii desenli modellerin üretimi durdurulacağı hakkında hp'den bi kaç duyumda geldi arkadaşlar bilginiz olmasını isterim.

taner-x

Üye
hp yeni kasalar süper:) bilgisini vereyim arkadaşlar aleminyum kasa modelleri ve ısı oranları epey düşüyor bu sayede

by_digi

Üye
başka yeni hp ürünlerinin özelliklerini de konu olarak görmek isteriz:)

ismmdry

Üye
süperr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...