Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HP Data Messenger için GPS Programı Yardım!...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
useryok
Üye
Konu Sahibi
HP Data Messenger için GPS Programı Yardım!...
Merhaba,
HP Data Messenger a IGO 8 kurdum fakat çalışmadı. Bu cihaz için hangi programı kurmam gerekiyor.
grupsudursun
Üye
kendinde orjinalden gps oldugu için kuramazsın
alaca5858
Üye
kendinde olan ojinal gps hangisidir ben onuda bulamadım da
orko16
Üye
hiç bir şekilde ve hiç bir navigasyon programı bu pda yüklenmiyor. çünkü hepsini denedim hatta servisiyle görüştüm bana desteklemediğini söylediler.
erdogan666
Üye
ben gayet rahat sekilde igo kullaniyorum bunun icin yapman gereken igo8 r3 bulup kuracaksin hafiza kartina hafiza kartina igo8 zaten kurulduktan sora SYS yazan bi metin belgesi cikacak gorursun onun icine sunu yazman gerekio
[device]
Type="HP iPAQ DATA MESSENGER"
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"
[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
[map]
2dheadup=1
[rawdisplay]
highres=0
autoconfig=1
driver="GDI"
ayni sekilde yaz cihazi kapat ac programi actiginda igo nun calistigini goruceksin bizim data messengerlarda comport 7 we baundrate 4800 yada 57600 olarak ayarlayin programin icindeki ayar yerinden bide cihazin GPS alicisi HP yazisinin hemen sag tarafinda on panelde o yuzden otobuste falan eger ilk actinizda gelmezse sinyal cama yanastirip o bolgeyi 10 sn falan bekleyin hemen alio
yokiyoki
Üye
"hiç bir şekilde ve hiç bir navigasyon programı bu pda yüklenmiyor" diyen arkadaş ben nasıl kullanıyorum acaba data messenger'da D çok güldüm, çok biliyomuş gibi yorum yapmışsın. Burda ana felsefe driver="GDI" olması bunu sys dosyasına yaz olur
canturk16
Üye
Erdoğan666 arkadaşım,
dediklerini aynen yaptım.Fakat aşağıdaki uyarıyı alıyorum.
Yardımcı olabilirmisin?...
Error
Program application database cannot be found.Please insert original application SD card.
OğuzcanAbi
Üye
pc dende microsoft aktiv sync nin üklü olması gerkir
serkozo
Üye
igo 8 i kuramayan arkadaş hp cihazı ile ilgili forumları oku senin cihazında gps varsa her yazılımı kurabilirsin önemli olan gps alıcısının cihazında olmasıdır.bende hp 6915 var benin ortalama kurmadığm gps yazılımı kalmadı hepside çalıştı sen kendin araştır kimseye sorma yorumları oku yeter bi bakmşsın tlf profösörü olmuşsun kolay gelsin..
orko16
Üye
yokiyoki arkadaşım ben bunları denedim telafon çöktü ve servisini aradım desteklemediğini söylediler. ayrıca erdoğan666 yazdığı yöntemide denedim arıza veriyor. pda çöktü format attım yeniden denemeye çekiniyorum çünkü 2 kere denedim olmadı. eğer ki oluyorsa bana msn adresimi veriyorum ([email protected]) orada detaylı şekilde bana yardımcı olmanızı rica edeceğim. belki acemiyimdir siz bu konularda daha tecrübe sahibi olabilirsinz. bu programda olmazsa olmazlardan bir tutku. alırken bu programı destekliyor zannetip almıştım saygılar.
dopach
Üye
Aynı cihaz bende mevcut igo 8, tomtom, garmin hepsini denedim sorunsuz çalışmakta.
hemde hiçbir ayar yapmadım