hp 2570 yazıcı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozkann

Üye
    Konu Sahibi
hp 2570 yazıcı sorunu
arkadaslar hp 2570 photosmart yazıcım var yazıcıyı acınca pc kapanıyor anlamadım gitti onun için format attım pc ye ama yinede düzelmedi bilgisi olan arkadaslar yardım lütfen:@

DefectoR

Üye
arkadaşım usb portlarında sorun var senden ricam bir iki usb aygıt ile usb portlarını test etmen söküp taktığında da muhtemelen restelenecektir eğer sonuç bu şekilde ise usb portların ömrünü yitirmiştir...

birde bi konuyu sadece bi yere yazman yeterli olucaktır muhakkak birimizden cevap gelir ;)

ozkann

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım usb portlarında sorun var senden ricam bir iki usb aygıt ile usb portlarını test etmen söküp taktığında da muhtemelen restelenecektir eğer sonuç bu şekilde ise usb portların ömrünü yitirmiştir...

birde bi konuyu sadece bi yere yazman yeterli olucaktır muhakkak birimizden cevap gelir ;)

arkadasım anakartı komple degiştirmiştim ancak 1 ay sonra böyle bir problem cıktı şöyle bir şey var yazıcının cd si elimde yoktu aradım indirdim kurdum ii çalısıyordu kabloda kayıptı yeni kablo aldım orjinal diil ama çalısıyordu yazılımdan mı kablodanmı ben böle bişeyden şüpheleniyorum yazılım bulabilecegim bir site varsa yardımcı olurmusunuz
usb portları çalısıyor
ilk konuyu dikkatsizce actım üzgünüm yanlıs yer oldugunu anlayınca buraya actım:mahcup:

DefectoR

Üye
yazıcının driverini hp.com adresinden bulabilirsin, fakat resetlenme olayı anakarttan donanımsal bi problem olarak düşünüyorum anakartın 1 aylık 1 günlük olması da sorun değil sonuçta bunlar elektronik cihazlar. Son olarak şunu denemeni isteyebilirim aynı yazıcıyı farklı bi pc de dene bakalım aynı sorunu orda da yapıyor mu?

ozkann

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadasım deneyip sonucu yazarım

ozkann

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldü arkadaslar sagolun sorun kablodaymıs kabloyu degiştim düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt