How I Met Your Mother

9. sezon büyük final olucak dizi bu arada o bölüm ne ile alakalıydı hatırlayamadım ?

achambo

Üye
How i met your mother hariç sürekli izlediğim tek bişi var o da Arkadaşım hoşgeldindir
Daha da başka bişi izlemiyom ama yazın işsiz kalırsam teen wolfun adını çok duyuyorum onu izlerim

şuan sonraki bölümü bekliyorum

Tepkiler: -Börteçine-

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
9. sezon büyük final olucak dizi bu arada o bölüm ne ile alakalıydı hatırlayamadım ?
Lily nin kambur yürümesi caddede marshall la ayrılmışlardı san francisco ya gitmiştiTeen Wolf demişken Allison kendini çok bozdu, acaip bozdu hemde

Tepkiler: enterneoll
Lily nin kambur yürümesi caddede marshall la ayrılmışlardı san francisco ya gitmiştiTeen Wolf demişken Allison kendini çok bozdu, acaip bozdu hemde
şimdi hatırladım bu arada teen wolf'un son sezonunu hiç beğenmedim ben

Tepkiler: 0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
şimdi hatırladım bu arada teen wolf'un son sezonunu hiç beğenmedim ben
Allison-Scott aşkı nerede ben ona çok takıldım
Madem birlikte olmayacaklar 2. Sezon finalinde neden el ele tutuştular sonda öptü
Kira çok itici kız Asyalı zaten sevmedim şu şeytanlar (oni) öldürseydi iyiydi

achambo

Üye
Kaç bölüm çıktı toplam semih bide bölümler uzun mu 20 dakikaysa bölümler ve en fazla 50 bölüm falan çıktıysa bu sene başlarım ona

40-45 dk genelde 3. sezon 18. bölüm heralde

Tepkiler: -Börteçine-

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
24 +17

Tepkiler: achambo
her bölüm 40 veya 41 dakika 1 ders

achambo

Üye

onlar ayrıldı hiç konuşmuyolardı fln. ama ben geri döner diye düşünmüştüm kira çıktı şimdi itici değil bence

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
onlar ayrıldı hiç konuşmuyolardı fln. ama ben geri döner diye düşünmüştüm kira çıktı şimdi itici değil bence
Ben gördüğümde de sevmedim çok itici kendini sevimli gibi gösteriyor, olmamış yapamamışlar

Tepkiler: achambo

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
02x19 u izleyin Lily nin bekarlığa veda partisi Robin le beni bitirdiler 02x20 yi de izlemeniz lazım Barney Kaç Para? ya katılıyor

ismail

Üye
02x19 u izleyin Lily nin bekarlığa veda partisi Robin le beni bitirdiler 02x20 yi de izlemeniz lazım Barney Kaç Para? ya katılıyor
Bugün 9 season 15 epsodiai izledim ve böylece barneyin işini öğrendim acep 16 da ne var