Hotspot Shield VPN Android Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Hotspot Shield VPN Android Uygulaması
Hotspot Shield VPN İnternet oturumunuzu şifreleyerek güvenli hale getirir, gizliliğinizi korur ve tüm yasaklı sitelere erişim sağlar. Hotspot Shield, ücretsiz ve ücretli bir Elite sürüm sunmaktadır.
Yeni Hotspot Shield, eksiksiz Hotspot Shield Malware Protection sunar.

Hotspot Shield Hakkında
HTTPS şifrelemeyle internet gezintinizi, verilerinizi, çevrimiçi alışverişlerinizi ve kişisel bilgilerinizi emniyete alın.
Kendinizi çevrimiçi kimlik hırsızlığına karşı koruyun.
Çevrimiçi gizliliğiniz için IP adresinizi gizleyin.
Sansür olmadan, emniyet duvarına takılmadan her türlü içeriğe gizlice erişin.
Kendinizi Wi-Fi noktalarındaki, hotellerdeki, havaalanlarındaki ve şirket ofislerindeki hackerlardan koruyun.
Kablosuz ve kablolu bağlantılarda aynı şekilde çalışır. Sınırsız Bant Genişliği sağlar.
Yeni işletim sistemleri dahil PC ve Mac üzerinde çalışır (Windows 8 ve Mountain Lion).

VPN programı, web proxy'sine benzer şekilde gizlilik koruması ve yasaklı sitelere erişim sağlar. Fakat, Hotspot Shield VPN gibi VPN programları web proxy’sinden çok daha geniş kapsamlı bir güvenlik ve gizlilik sağlar
Hotspot Shield, bağlantınızı hem ev Internet ağınızda hem de herkese açık Internet ağlarında emniyete alarak netteki gezinitiniz tamamen güvenli hale getirir. Hotspot Shield, internette yaptığınız tüm işlemleri (alışveriş, form doldurma, karşıdan yükleme) HTTPS aracılığıyla emniyete alarek kimliğinizi korur. Hotspot Shield, ayrıca kimliğinizi üçüncü taraf web siteleri ve Internet
Sağlayıcılarına karşı gizli yaparak internette gizlice gezinmenizi sağlar. Belli bir sitede oturum açmamanız halinde Hotspot Shield ile tüm internet gezintiniz isimsiz olacaktır. Keşif, organizasyon ve iletişim imkanı verdiği için interneti seviyoruz. Hotspot Shield, tüm ağ içeriğine özgürce ve emniyetli olarak erişmenizi sağlayarak tüm çevrimiçi bilgilere erişim imkanı verir.
Tüm internet gezintinizi emniyete alın ve çevrimiçi ortamda gizli kalın; bırakın Hotspot Shield, parolalarınızı, kredi kartı numaralarınızı ve tüm verilerinizi korusun. Standart antivirüs programları bilgisayarınızı korur fakat ağ etkinliklerinizi korumaz.
AnchorFree'nin memnuniyetle Hotspot Shield'i sizlere sunmasının nedeni budur. Uygulamamaız Internet bağlantınızın emniyetli, kişisel ve isimsiz olmasını sağlar.

Bir VPN Aracılığıyla %100 Güvenlik
Hotspot Shield, dizüstü bilgisayarınız veya iPhone'unuz ve Internet ağ geçidiniz arasında bir sanal kişisel ağ yaratır. Bu delinemez tünel; açıkgözlerin, bilgisayar korsanlarının, Internet Sağlayıcılarının ağdaki etkinliklerinizi, anlık mesajlaşmalarınızı, karşıdan yüklemelerinizi, kredi kartı bilginizi veya ağ üzerinden gönderdiğiniz herhangi bir şeyi görüntülemesini engeller. En yeni VPN teknolojisini kullanan Hotspot Shield emniyet uygulamasını karşıdan yüklemek ücretsiz, kurması ve kullanması kolaydır.

 


Luck Star

Luck Star

Üye
:tşk:
 

seyits

Üye
dostum uygulama içinde aniden zorunlu reklam çıkarıyor, bu Hotspot Shield VPN uygulamaları. hepsi mi böyle... bunun hiç reklam içermeyen versiyon sürümü varsa paylaşabilirsen seviniriz.
 
Luck Star

Luck Star

Üye
En iyisi bu ayrica reklam vermeyen ucretli
 


Üst Alt