hotmail e giremiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

tiikerien

Üye
    Konu Sahibi
hotmail e giremiyorum
5800 da önceleri hotmail ve benzeri (live,windowslive) sitelerine girebiliyordum. Şimdi sayfa yüklenmesi tamamlanıyor ama boş beyaz ekran oluyor. Kendi tarayıcısı ve opera için sorun aynı anda başladı.çerezleri silmeyi denedim. Hotmail, tarayıcı veya cihaz desteklerini mi kaldırdı acaba

Emip

Emip

Üye
İnternet Hızından kaynaklı olabilir.

hikmet366

hikmet366

Üye
bekledikten sonra gelecek bekle gelecek girişte az bekletiyor sonra geliyor

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar benimde face kapandı güvenlik için fotoğrafların kime ait olduğunu bulmamı istiyor bende bulamıyorum. nasıl açılacak bu facebook hesabım. :/

- - - Eklendi - - -

5800 da önceleri hotmail ve benzeri (live,windowslive) sitelerine girebiliyordum. Şimdi sayfa yüklenmesi tamamlanıyor ama boş beyaz ekran oluyor. Kendi tarayıcısı ve opera için sorun aynı anda başladı.çerezleri silmeyi denedim. Hotmail, tarayıcı veya cihaz desteklerini mi kaldırdı acaba
çerezlerle birlikte bütün tarayıcı verilerini sil ondan sonra girebiirsin. bende de olmuştu düzeldi.

tiikerien

Üye
    Konu Sahibi
internet hızında sorun yok. Bence alakası da yok. Tarayıcının bütün verilerini sildim. Zaten ondan olsa opera ya da kendi tarayıcısından biri çalışırdı. Ne kadar beklesen de bişey açılacağı yok. Cihazdan kaynaklı mı diye emin olmak istiyorum. Format atmadan çözüme bakıyorum

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
internet hızında sorun yok. Bence alakası da yok. Tarayıcının bütün verilerini sildim. Zaten ondan olsa opera ya da kendi tarayıcısından biri çalışırdı. Ne kadar beklesen de bişey açılacağı yok. Cihazdan kaynaklı mı diye emin olmak istiyorum. Format atmadan çözüme bakıyorum

formatlık sorun yokki. format atmana hiç gerek yok bu sorun yüzünden.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Mesajlardaki mail çalışmıyormu?

tiikerien

Üye
    Konu Sahibi
Mesajlardaki mail çalışmıyormu?

Onu bi ara denedim de sevmedim. Sürekli internet bağlantısı istiyor.otomatik yaptığında sürekli internete bağlanıyor.kota ve şarj düşmanı.ayrıca kısıtlamalı gibi geldi bana.tarayıcı üzerinden klasörlere gereksiz kutusuna rahatça gezebiliyordum.

speedygs

Üye
hatanın çözümü pc ye restart atın tamamdır

Takipçi Satın Al

Üst Alt